Košarica
0,00 kn

AEG UltraPower CX8-2-95BM bežični ručni usisivač

Ovaj usisavač Electrolux Ultrapower Lithium HD akumulator omogućuje vrhunsku performansu i vrijeme rada do 95 minuta zahvaljujući 34,4-voltnoj litijskoj HD bateriji, PerformancePro ™ mlaznici i BrushrollClean ™ tehnologiji.

Naša najniža cijena:

1.678,61 kn s PDV-om

* Cijena za jednokratno plaćanje gotovinom

Redovna cijena: 1710.5 kn


Besplatna dostava za narudžbe iznad 3000 kn

Vrijeme isporuke: od 3 - 5 radnih dana

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Opis

Izvrsno usisavanje na tvrdim podovima i tepihu s mlaznicom PerformancePro ™
Zahvaljujući aerodinamički oblikovanoj mlaznici PerformancePro ™ i novom inovativnom motornom ventilatoru, AEG UltraPower CX8-2-95BM demonstrira izvanrednu snagu usisavanja. To znači da odlično funkcionira na tvrdim podovima i tepisima. Snaga usisavanja u kombinaciji s iznimno dugim vremenom rada omogućuje vam čišćenje cijelog doma jednim punjenjem.

Dugotrajna litijska HD TurboPower baterija
Više snage za više s Lithium HD TurboPower baterijom visokih performansi, koja radi dvostruko dulje od nikal baterije i lakša je i jednostavnija za rukovanje. Jednostavna za promjenu i brzo punjenje, baterija ima do 95 minuta rada, a indikator će signalizirati kada je potrebno napuniti bateriju.

180 ° EasySteer ™ upravljivost
180 ° EasySteer ™ upravljanje, ergonomski dizajn, profinjena mlaznica i veliki stražnji kotači povećavaju fleksibilnost vašeg čišćenja i glatko okretanje i kretanje na svim podovima. Način rada u tri koraka omogućuje vam da čišćenje prilagodite različitim površinama i nakon čišćenja jednostavno stavite sredstvo za čišćenje natrag na stalak za punjenje.

Samočisteća BrushRollClean ™ tehnologija
Zaboravite čišćenje kose i vlakna s vakuumske četke zauvijek. Neka Patentirana BrushrollClean ™ tehnologija novog AEG UltraPower CX8-2-95BM to učini za vas jednostavnim pritiskom na pedalu! Također je lako isprazniti Ultrapower i očistiti filtere uz praktičnu funkciju čišćenja.

DustSpotter ™ LED svjetla
Povrh zakretanja od 180 °, mlaznica Ultrapower dolazi s DustSpotter ™ LED svjetlima za profesionalno iskustvo čišćenja. Nemojte propustiti ništa tako što svaki put vidite gdje i što čistite, čak i na najmračnijim mjestima.

EAN: 7332543616992
Jamstvo: 2 godine
Više informacija AEG UltraPower CX8-2-95BM možete saznati ovdje.

Dodatne informacije

Težina 4.740 kg