Košarica
0,00 kn

Bosch PAS 18 LI bežični ručni usisivač

Bosch bežični ručni usisivač PAS 18 LI idealan je za brzo, među čišćenje i posebno je svestran alat. Zahvaljujući produžnoj cijevi s odgovarajućom podnom mlaznicom, PAS 18 LI ne čisti samo radne površine i namještaj za sjedenje, već i čisti površine kao što su tepisi i podovi. To pretvara ručne usisavače u praktični usisavač poda. Sa svojim praktičnim dizajnom i snažnom litij-ionskom baterijom od 2,5 Ah, PAS 18 LI nudi maksimalnu fleksibilnost. Ovaj alat također nudi više načina rada uz svako punjenje baterije zahvaljujući integriranom Bosch Syneon čipu.

Naša najniža cijena:

515,03 kn s PDV-om

* Cijena za jednokratno plaćanje gotovinom

Redovna cijena: 524.81 kn


Besplatna dostava za narudžbe iznad 3000 kn

Vrijeme isporuke: od 3 - 5 radnih dana

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Opis

Idealna solucija za pobjeđivanje prašine i prljavštine –  Bosch PAS 18 LI 

Spreman za uporabu u svako doba: Prašina i prljavština ne mogu se suočiti s BOSCH PAS 18 LI ručnim usisivačem. Širok asortiman pribora omogućuje vam da lako prilagodite ručni usisivač vašim potrebama. Na primjer, možete ga koristiti kao tipični ručni usisivač za stolove, radne klupe ili presvlake. Uz praktičnu produžnu cijev i podnu mlaznicu, ovaj usisivač možete koristiti i kao normalan podni usisivač – bez potrebe za napajanjem! Inteligentni Syneon Chip također kontrolira savršenu interakciju između litij-ionske baterije, snažnog motora i robusnog mjenjača.

Kompaktan, lagan i jednostavan za čišćenje

PAS 18 LI nudi neograničenu pokretljivost i snažan je pomoćnik kada je u pitanju brzo čišćenje i bez napora. Ovaj akumulatorski alat je iznimno praktičan zbog male težine i ergonomskog dizajna s mekim rukohvatom. Spremnik za prašinu i filter mogu se ukloniti, očistiti i ponovno spojiti u samo nekoliko poteza, tako da je vaš usisivač spreman za sljedeće čišćenje.

Jedan usisivač za sve poslove

Želite li usisavati vaše ormare ili ladice? Uživajte u radu s njim! Također možete brzo očistiti radionicu s PAS 18 LI, a za vaš automobil više se ne morate brinuti za usisivače u auto praonicama. Ovaj usisivač impresionira u svim situacijama zahvaljujući snažnoj usisnoj snazi, praktičnom dizajnu, širokom rasponu dodataka, učinkovitom filtru i snažnoj litij-ionskoj bateriji od 2,5 Ah.

Jedan za sve – 18 Voltni bežični sustav iz Boscha

“Snaga za SVE” je moto Bosch alata u 18-voltnom akumulatorskom sustavu s inteligentnom litij-ionskom tehnologijom. To znači da s istom baterijom možete upravljati brojnim Bosch alatima! Dakle, ako već posjedujete alat iz 18-voltne bežične obitelji, bateriju možete koristiti fleksibilno u različitim alatima. Ručni usisavač PAS 18 LI sada je dodan ovoj obitelji alata.

Jamstvo: 2 godine
EAN: 3165140761802
Više informacija o proizvodu možete pronaći ovdje.

Dodatne informacije

Težina 1.760 kg