Košarica
0,00 kn (0,00 €)

Bosch Relaxx’x ProSilence Plus BGS5331, usisavač

  • Cilindarski usisavač bez vrećice
  • Motor snage: 700W
  • HEPA Filter za čišći zrak
  • SelfClean sustav: dosljedno optimalne performanse zahvaljujući automatskom sustavu čišćenja.
  • Uključene mlaznice: četka za namještaj, mlaznica za tapecirani namještaj, mlaznica za tvrdi pod, kombinirana mlaznica za pribor

Naša najniža cijena:

1.789,13 kn (237,46 €) s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 1823.12 kn

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Bosch tehnologija motora – snaga “Made in Germany”.
Uživajte u dosljedno visokim performansama s Boschevim usisavačima: Više od 80 godina pridajemo veliku važnost optimalnim rezultatima i dugom vijeku trajanja u razvoju i proizvodnji naših motora visokih performansi u Njemačkoj. To jamčimo našim 10-godišnjim jamstvom na motor.

Snažno usisavanje, svaki put.
Očekujete li uvijek najbolje rezultate? SmartSensor Control trajno nadzire usisavač tako da uvijek čisti na optimalnoj razini. LED zaslon signalizira kada je potrebno očistiti filter, u protivnom će se performanse smanjiti. Na ovaj način jaki su rezultati zajamčeni u svakom trenutku.

Uvijek optimalne performanse zahvaljujući automatskom čišćenju.
Briga o usisavaču ne bi trebala oduzimati mnogo vremena. Senzorski upravljani sustav SelfClean neprestano prati performanse usisavača. Ako je potrebno, tada se može aktivirati automatski sustav za samočišćenje kako bi se usisavač vratio na optimalnu razinu performansi.

Za ispušni zrak koji je čišći od zraka u prostoriji.
Dobra kvaliteta zraka vrijedi mnogo. S HEPA filtrom, koji osigurava da je ispušni zrak iz usisavača čišći od uobičajenog sobnog zraka, možete duboko udahnuti. Filtrira 99,95% alergena, sitnih čestica prašine i bakterija ***** te je stoga posebno prikladno za alergičare.

Za učinkovitije čišćenje presvlaka.
Vjerujemo da čišćenje namještaja ne bi trebalo biti naporno. Mlaznica za tapeciranje XXL idealna je za brzo čišćenje i uklanjanje dlaka s tapeciranog namještaja. Apsorbira više prašine u kraćem vremenu od uobičajenih mlaznica za tapecirani namještaj. To je ono što nazivamo učinkovitim čišćenjem.

EAN: 4242002910260

Dodatne informacije

Težina 11,20 kg