Košarica
0,00 kn

Devil May Cry 5, Playstation 4 igra

Ustanak demona – Dante, Nero i posve novi junak ujedinit će se u ovom potpuno obnovljenom doživljaju igre Devil May Cry.

Naša najniža cijena:

417,20 kn s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 425.13 kn

Besplatna dostava za narudžbe iznad 3000 kn

Vrijeme isporuke: do 3 radna dana

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Stari prijatelji, smrtonosna nova prijetnja

Zajedno sa svojom prepoznatljivom visokooktanskom, superstiliziranom radnjom i izvanzemaljskim likovima, novo poglavlje sage Devil May Cry stiže na PS4. Najuži tim razvojnih inženjera originalne trilogije, predvođen iskusnim redateljem Hideakijem Itsunom, ponovno se sastao da bi ovu vrhunsku priču, stilističke vizualne elemente i munjevito brze borbe doveo na još višu razinu.

Prošle su godine otkad su legije iz pakla zadnji put kročile u ljudski svijet, no započela je nova invazija demona, a zadnja nada čovječanstva tri su usamljena veterana lova na demone.
Ujedinjeni sudbinom i željom za osvetom, ovi lovci na demone morat će se suočiti s vlastitim unutarnjim borbama ako žele preživjeti.

Kompleksna, intenzivna borba

Nadogradite svoj lik i oružja, povežite nevjerojatne kombinacije i osvajajte dodatne nagrade pobjedom nad neprijateljima u stilu.

Tri jedinstvena lika

Ovladajte posve različitim stilovima igranja likovima veterana Nerom i Danteom, kao i misterioznim novim likom "V" koji se bori štapom.

Dramatična nova priča

Suprotstavite se demonskoj invaziji u gradu Red Grave City dok Nero pokušava zaustaviti novu najezdu demona iz pakla, a Dante želi osvetiti moralni pad svog brata.

EAN: 5055060946428

Dodatne informacije

Težina 0.10 kg