Košarica
0,00 € (0,00 kn)

Ecovacs DEEBOT N8 PRO, robotski usisavač

  • Vrijeme rada: 110 min
  • Usisavanje i brisanje poda jednim potezom
  • Snažno usisavanje snage 2600Pa
  • Kontrola putem aplikacije
  • Tehnologija TrueMapping – Precizno planiranje rute čišćenja
  • Tehnologija TrueDetect 3D – Sprečava sudaranja, zaglavljivanja ili zaplitanja

Naša najniža cijena:

419,36  (3.159,67 kn) s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 427.33 €

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Pouzdano čišćenje u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu


Snažno usisavanje i uklanjanje prašine čak i na tepisima

Zahvaljujući inovativnom materijalu i dizajnu usisnog kanala, revolucionarni sustav zadržavanja pritiska poboljšava učinkovitost robota i omogućava snažan usis dok DEEBOT N8 PRO za to vrijeme iznenađujuće tiho obavlja svoj posao.
Povećali smo usis do 2600 Pa, a učinkovitost čišćenja za 73 posto.*
Zajedno s najsuvremenijom okretnom četkom i načinom rada Max+, čak se i najtvrdokornija prašina izvlači iz tepiha i pouzdano uklanja. Zbog ovoga je DEEBOT N8 PRO idealan robotski usisavač za sve vlasnike mačaka i pasa koji žele ukloniti dlake svojih kućnih ljubimaca s raznih vrsta podova.

Otkrivanje tepiha

Uređaj DEEBOT N8 PRO izdvaja se svojim pametnim reakcijama na prelaske s jedne vrste poda na drugu tijekom usisavanja, posebice prelaskom s tvrde podloge (laminata, pločica i slično) na tepihe.

Robotski usisavač otkriva tepihe u realnom vremenu i reagira u skladu s tekućim zadatkom čišćenja: Usis je pojačan, a tepih je izuzet iz postupka brisanja. Ovako je način čišćenja savršeno prilagođen svakoj vrsti poda.

Tehnologija sigurnosti na stubama

Bez straha od stuba: Naš je DEEBOT N8 PRO robotski usisavač opremljen posebnim senzorima za izbjegavanje neravnih površina.
Na vrijeme utvrđuje neravne površine poput stuba i vraća se na sigurno tlo kako bi nastavio s čišćenjem.

Tehnologija TrueMapping
Precizno planiranje rute čišćenja

Kao tvrtka-predvodnik suvremene tehnologije, ECOVACS je lansirala tehnologiju mapiranja i navigacije pod nazivom TrueMapping te preuzela primat u sektoru robota za kućanstvo.

U samo nekoliko sekundi DEEBOT N8 PRO koristi tehnologiju za stvaranje mape okoline kako bi se sigurno kretao po domu. Ovaj pouzdani koncept navigacije omogućava učinkovito i temeljito čišćenje vaših podova.

Tehnologija TrueDetect 3D
Sprečava sudaranja, zaglavljivanja ili zaplitanja

Tehnologija otkrivanja prepreka 3D u stvarnom vremenu i sustav za sprečavanje sudaranja koriste principe strukturiranog svjetla i algoritam skeniranja 3D koji se u svijetu koristi za suvremeno prepoznavanje lica te u mobilnom platnom prometu.

Zahvaljujući tomu, uređaj DEEBOT N8 PRO slobodno se kreće i svodi na najmanju moguću mjeru mogućnost sudaranja usisavača s okolnim predmetima.

Usisavanje i brisanje u jednom

Sa sustavom brisanja OZMO™, DEEBOT N8 PRO može istovremeno usisavati i brisati.
Inovativna tehnologija omogućava postavljanje četiri razine vlaženja za različite potrebe i vrste podova, poput laminata, drvenih podova ili pločica jednostavno putem aplikacije.
Spremnik za vodu posebno je osmišljen za prostrane površine kako ne biste prekidali čišćenje jer ga je potrebno nadopuniti vodom.
Zahvaljujući svojoj funkciji otkrivanja tepiha , DEEBOT N8 PRO odmah detektira tepihe povećava usis i izbjegava takvu površinu prilikom brisanja.

Kontrola aplikacijom

Možete koristiti aplikaciju za lakšu kontrolu svog robota u bilo kojoj situaciji te isplanirati vrijeme čišćenja ili provjeriti trenutno stanje čišćenja.
Moguće je istovremeno pohraniti do dvije mape te ih zasebno prilagoditi, primjerice funkcijom Virtual Boundary™, koja će ograničiti područje rada robotskog usisavača, ili možete postaviti pojedinačne zadaće čišćenja za određena područja.

Funkcija automatskog punjenja
Neprekidno čišćenje

I duge staze za čišćenje nisu problem za DEEBOT N8 PRO. Ako je baterija skoro prazna, robotski usisavač automatski se vraća na svoju priključnu stanicu.

U trenutku kada je u potpunosti napunjen, nastavlja čistiti pod tamo gdje je stao. Stoga vam uređaj DEEBOT jamči nesmetano i temeljito čišćenje.

Kompatibilan sa stanicom za automatsko pražnjenje

Može se kombinirati sa stanicom za automatsko pražnjenje.
Stanica za automatsko pražnjenje može se kupiti zasebno u elegantnoj svemirski sivoj ili biserno bijeloj boji.

Njegova jednokratna vrećica za prašinu s kapacitetom od 2,5 l izrađena je od prirodnog materijala i ima ekološki prihvatljivu papirnu ručkicu. Ova vrećica za prašinu lako se postavlja i potrebno ju je zamijeniti svakih 30 dana.

S aplikacijom ECOVACS HOME lakše upravljate robotskim usisavačem.


Jamstvo: 24 mjeseca

EAN: 6943757601011

Dodatne informacije

Težina 8,00 kg