Košarica
0,00 kn

Fakir HSA 800 XL Q Starky bežični ručni usisivač

  • Vrijeme rada od 30 minuta
  • Bez gubljenja snage čak i kada je vrećica puna
  • Teleskopska usisna cijev s rasponom podešavanja od 22 cm
  • Zamjenjiva litij-ionska baterija
  • Volumen spremnika prašine 0,4 L

Naša najniža cijena:

2.173,39 kn s PDV-om

* Cijena za jednokratno plaćanje gotovinom

Redovna cijena: 2214.69 kn


Besplatna dostava za narudžbe iznad 3000 kn

Vrijeme isporuke: od 3 - 5 radnih dana

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Opis

Fakir HSA 800 XL Q Starky bežični ručni usisivač

Futuristička vrhunska 2-u-1 punjiva baterija. Ručni usisivač i štapni s naglašenim dijelovima u elegantnom crnom kromu, 380 W BLDC motor, 21,6 V brzo punjiva Li-ion baterija visokih performansi za do 30 minuta rada (s dodatnom zamjenskom baterijom) proširivo i super brzo vrijeme punjenja od samo 1 sata. Air Wave® Multi-Cyclon tehnologija bez vrećice osigurava visoku snagu usisavanja čak i kod punog spremnika, standardni filtar E.P.A uvijek osigurava čist zrak, a teleskopsku usisnu cijev s rasponom podešavanja od 22 cm osigurava najbolju ergonomiju.

Visoke performanse s BLDC motorom, Air Wave® Cyclone tehnologijom i funkcijom brzog punjenja
Višestruki cikloni koji pokreću DC-motor bez četkica, osiguravaju visoke performanse s malom potrošnjom, postavljaju ulazni zrak u valovito kretanje. Nastale centrifugalne sile pouzdano odvajaju prašinu i prljavštinu od protoka zraka. Tako da snaga usisavanja ostaje konstantno visoka čak is punim spremnikom. Standardna funkcija Fakir Quick Charge omogućuje punu Li-Ion bateriju za 1 sat. Opcionalna izmjenjiva baterija može udvostručiti vrijeme rada.

Moderan, ergonomičan i svestran
Akumulatorska baterija Bežičnog ručnog usisivača u futurističkom dizajnu s visokokvalitetnim površinama i sjajnim kromiranim naglascima. Lako se može pretvoriti u praktični ručni usisivač i ergonomski je savršeno prilagođen veličini tijela korisnika pomoću teleskopske usisne cijevi koja se može produžiti 22 cm. Kao štapni usisavač idealan je za čišćenje površina, kao ručni usisivač savršen za čišćenje presvlaka, namještaja ili stepenica koje se koriste. Čak i teško dostupna mjesta su dječja igra za čišćenje – i zahvaljujući električnoj usisnoj četci s LED svjetlima možete vidjeti skrivenu prašinu.

Higijena i praktičnost
Jednostavna i čista posuda za pražnjenje prašine s volumenom od 0,4 l i učinkovitim filtrom E.P.A osiguravaju najbolju higijenu. Standardna električna četka s mekanim sustavom četkanja čini čišćenje površine brzim, učinkovitim i uklanja životinjsku kosu iz presvlaka i tepiha.

EAN: 4002780010169
Jamstvo: 2 godine
Više o Fakir HSA 800 XL Q Starky možete saznati ovdje.

Dodatne informacije

Težina 6.340 kg