Košarica
0,00 kn

Philips 272B7QUBHEB monitor, 27″, QHD, USB-C, IPS

  • 27″ dijagonala zaslona
  • QHD (2560×1440) rezolucija
  • 75 Hz stopa osvježavanja
  • Web kamera sa Windows Hello podrškom
  • USB-C priključna stanica
  • IPS Panel

Naša najniža cijena:

3.872,16 kn s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 3945.73 kn

Besplatna dostava za narudžbe iznad 3000 kn

Vrijeme isporuke: do 3 radna dana

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

USB C omogućava napajanje prijenosnog računala izravno s monitora

Ovaj monitor tvrtke Philips ima ugrađenu priključnu stanicu USB C s napajanjem. Zahvaljujući inteligentnom i prilagodljivom upravljanju napajanjem možete izravno puniti svoje kompatibilno* prijenosno računalo. Tanki simetrični USB-C priključak omogućuje lako povezivanje jednim kabelom. Jednostavno povežite sve periferne uređaje kao što su tipkovnica, miš i RJ-45 Ethernet kabel s priključnom stanicom monitora kako biste gledali videozapise visoke rezolucije i izuzetno brzo prenosili podatke, istovremeno napajajući i puneći prijenosno računalo.

Ultra Wide-Color pruža širi raspon boja za živopisniju sliku

Tehnologija Ultra Wide-Color donosi širi spektar boja za živopisniju sliku. Širi spektar boja tehnologije Ultra Wide-Color rezultira prirodnijim zelenim, jarkim crvenim i dubljim plavim nijansama. Učinite multimedijsku zabavu, slike, pa čak i radne sate živahnijima uz živopisne boje tehnologije Ultra Wide-Color.

Tehnologija IPS za pun spektar boja i široke kutove gledanja

IPS zasloni koriste naprednu tehnologiju koja omogućava izuzetno širok kut gledanja od 178/178 stupnjeva, što znači da se zaslon može gledati iz gotovo bilo kojeg kuta – čak i kada se koristi način rada zakretanja 90 stupnjeva! Za razliku od standardnih zaslona, IPS zasloni pružaju nevjerojatno čistu sliku živopisnih boja, što ih čini idealnima za prikaz fotografija, filmova i pretraživanje interneta, ali i za profesionalne primjene koje zahtijevaju preciznost boja i dosljednu svjetlinu u svakom trenutku.

LowBlue Mode za privlačnu produktivnost

Istraživanja su pokazala da, jednako kao što ultraljubičasto zračenje može oštetiti oči, kratkovalno plavo svjetlo LED zaslona može uzrokovati oštećenje očiju i s vremenom utjecati na vid. Razvijena za očuvanje zdravlja, postavka LowBlue Mode tvrtke Philips koristi pametnu softversku tehnologiju za smanjenje štetnog kratkovalnog plavog svjetla.

Prijavite se na siguran način putem skočne web-kamere uz Windows Hello™

Inovativna i sigurna web-kamera tvrtke Phillips iskače kada je trebate te se na siguran način vraća u monitor kad je ne upotrebljavate. Web-kamera je opremljena i naprednim senzorima za prepoznavanje lica Windows Hello™, za praktično prijavljivanje u Windows uređaje u roku kraćem od 2 sekunde, 3 puta brže nego s lozinkom.

PowerSensor smanjuje troškove za energiju do 70 %

PowerSensor je ugrađeni senzor za prepoznavanje korisnika koji odašilje i prima infracrvene signale koji nisu štetni radi određivanja nalazi li se korisnik ispred monitora te omogućava automatsko smanjenje svjetline monitora kada se korisnik udalji od stola, čime se troškovi za energiju smanjuju za do 70 posto i produžuje vijek trajanja monitora.

Ugrađeni RJ-45 Ethernet pruža zaštitu podataka

Ugrađeni USB priključak pojednostavljuje povezivanje

Monitori tvrtke Philips s podrškom za USB povezivanje omogućavaju univerzalno repliciranje ulaza, za jednostavno, uredno povezivanje prijenosnog računala. Na siguran se način povežite s mrežama, prenosite podatke, videozapise i audiozapise s prijenosnog računala putem jednog jedinog USB kabela. Osim toga, USB C priključak pruža dodatno napajanje. Kod priključnih monitora s ugrađenom tehnologijom DisplayLink, korisnici mogu iskoristiti unakrsnu kompatibilnost USB standarda za uparivanje s praktičkim svim novijim prijenosnim računalima. USB povezivanje povećava poslovnu produktivnost i smanjuje troškove.

DisplayPort izlaz za povezivanje dodatnih zaslona

DisplayPort izlaz omogućava vam povezivanje više zaslona visoke rezolucije samo jednim kabelom koji povezuje prvi zaslon s računalom. Uz mogućnost lančanog povezivanja više zaslona moći ćete organizirati urednu radnu površinu bez neurednih kabela koji se protežu posvuda.

Jamstvo: 36 mjeseci
EAN: 8712581756741

Dodatne informacije

Težina 10.2700 kg
Dimenzije 45.8 × 69 cm
G-Sync/FreeSync

Bez

Rezolucija monitora

2560×1440

Stopa osvježavanja

75 Hz

Veličina monitora

27"

Vrijeme odziva monitora

5ms

Vrsta panela

IPS