Košarica
0,00 kn

RAZER BlackWidow V3 Pro tipkovnica, Green Switch, US Layout

  • Bežična tipkovnica
  • Razer™ Green mehanički switchevi
  • RAZER CHROMA™ RGB – RGB osvjetljenje sa 16.8 milijuna boja
  • Aluminijska konstrukcija
  • Ergonomski naslon za dlan
  • Medijske kontrole sa kotačićem

Naša najniža cijena:

1.889,87 kn s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 1925.78 kn

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana


OSJETI RAZLIKU. OSLOBODI SE.
Prva i najpoznatija mehanička gaming tipkovnica na svijetu čini sljedeću evoluciju koja mijenja igre. Unesite novu bežičnu meta s Razer BlackWidow V3 Pro-s s 3 načina povezivanja za svestranost bez premca i zadovoljavajućim igračkim iskustvom koje se sastoji od najboljih prekidača u klasi i tipki pune visine.

RAZER™ HYPERSPEED WIRELESS
Ova bežična mehanička gaming tipkovnica opremljena je našom najnaprednijom bežičnom tehnologijom za igre s latencijama i hiperodzivnim ulazima-što je omogućeno optimiziranim protokolom podataka, ultrabrzom radio frekvencijom i besprijekornim prebacivanjem frekvencije u najbučnijim okruženjima zasićenim podacima.

3 NAČINA POVEZIVANJA
Idite s Razer ™ HyperSpeedom za besprijekorne bežične performanse tijekom igranja ili se prebacite na Bluetooth i povežite do 3 uređaja – bez problema se prebacujte između njih samo jednom tipkom. Uključuje odvojivi USB-C kabel za punjenje tijekom uporabe.

RAZER™ GREEN MEHANIČKI SWITCHEVI
Slušajte i osjetite zadovoljavajuće povratne informacije pri svakom pritisku tipke s klikavim, taktilnim dizajnom koji nudi optimizirano aktiviranje i poništavanje točaka za bolju preciznost i performanse tijekom igranja.

PROZIRNO KUĆIŠTE SWITCHA
Njegov potpuno proziran dizajn pruža svjetlije RGB osvjetljenje za prikaz istinskog sjaja onoga što Razer Chroma ™ RGB može učiniti – od prilagodbi dubokog osvjetljenja do veće uronjenosti jer dinamički reagira s preko 150 integriranih igara.

ALUMINIJSKA KONSTRUKCIJA
Kako bi Razer nadopunio svoje teške tipkovnice, gornji okvir Razer BlackWidow V3 dovoljno je snažan za dugotrajnu intenzivnu redovitu uporabu i ima čistu mat završnu obradu.

ERGONOMSKI NASLON ZA DLAN
Čvrsta potpora za dlanove savršeno se poravnava s tipkovnicom kako bi umanjila pritisak na zapešća, tako da se tijekom dugih igara osjećate manje umorno.

Jamstvo: 24 mjeseca
EAN: 8886419345299

Dodatne informacije

Vrsta tipkovnice

Bežična

Veličina tipkovnice

Puna veličina

Dodatna značajke tipkovnice

Medijske kontrole, Naslon za dlan, RGB osvjetljenje

Mehanička tipkovnica

Da

Switchevi

Ostali Switchevi