Košarica
0,00 kn (0,00 €)

Samsung Odyssey G3 LS32AG324NUXEN monitor, 32″, FullHD, 165Hz, FreeSync, VA

  • 32″ dijagonala zaslona
  • FullHD (1920×1080) rezolucija
  • 165Hz stopa osvježavanja
  • AMD FreeSync Premium tehnologija
  • 1ms vrijeme odziva
  • VA Panel

Naša najniža cijena:

2.101,03 kn (278,85 €) s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 2140.94 kn

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Slijedite i najbržu akciju

Brzina osvježavanja od 165 Hz

Spreman za pobjedu nad neprijateljima, kašnjenjem i zamućenjem. Veća brzina osvježavanja s češćim ažuriranjem slika na zaslonu po sekundi omogućuje Vam uglađenije igranje kako biste mogli držati korak čak i s najbržim igračima. Brzina osvježavanja od 165 Hz uklanja kašnjenje signala i zamućenja zbog pokreta za uživanje u igri uz osobito glatko izvođenje radnji.

Reakcije mjerite u milisekundama

Vrijeme odaziva od 1 ms (MPRT)

Uz vrijeme odaziva od 1 ms svaki je pokret važan. Pikseli na zaslonu mijenjaju boje uz gotovo trenutno vrijeme odaziva što omogućuje da akcija teče precizno baš kao u stvarnom svijetu. Vaše je kretanje na zaslonu brzo koliko i Vaši refleksi.

Igra teče bez ometanja

AMD FreeSync Premium

Igrajte glatko i bez zastajkivanja. AMD FreeSync Premium odlikuje se Adaptive Sync tehnologijom koja smanjuje kidanje i trzanje slike te latenciju ulaznog signala. Ubacivanje dodatnih sličica po sekundi omogućit će da se svaka scena odvija besprijekorno.

Vaša igra, na Vaš način

Ergonomski dizajn

U pobjedničkom nizu dosegnite vrh. Zakrenite, nagnite i dodatno prilagodite položaj svojeg monitora za savršen pogled na svakog neprijatelja. Slobodno pomičite svoj zaslon za potpunu udobnost igranja.
Dva monitora pokazuju dizajn prednje i stražnje strane G3. Monitor s lijeve strane prikazuje stražnju stranu monitora s postoljem koje može podešavati različite visine. Ekran monitora s desne strane zakrenut je potpuno okomito, a na ekranu se prikazuje astronaut u nepoznatom pustinjskom svijetu kako gleda u kartu planeta koja se projicira s uređaja u njihovoj ruci. Iznad monitora prikazana je mreža ergonomskih značajki, od stalka podesivog po visini i mogućnosti nagiba do fleksibilnosti zakretanja i zakretanja.

Uživajte u punom pogledu

Dizajn bez rubova, s tri strane

Vaše nasljeđe nema granica. Dizajn bez rubova s tri strane donosi Vam najviše prostora za još bolje i odvažnije igranje. Precizno namjestite dva zaslona u konfiguraciju s dva monitora i nijedan Vaš neprijatelj neće proći nekažnjeno.
Dva monitora prikazana su jedan pored drugog koji projektuju kohezivni prizor svemirskih brodova koji plutaju iznad sjajnog planeta. Okviri između lijevog i desnog monitora vrlo su tanki u usporedbi s cjelokupnom slikom, ostavljajući isti dojam kao jedan ultraširoki monitor.

EAN: 8806092802193

Dodatne informacije

Težina 9,58 kg
G-Sync/FreeSync

AMD Radeon FreeSync

Rezolucija monitora

1920×1080

Stopa osvježavanja

165 Hz

Veličina monitora

32"

Vrijeme odziva monitora

1ms

Vrsta panela

VA