Košarica
0,00 € (0,00 kn)

Samsung Odyssey LS27AG300NUXEN monitor, 27″, FullHD, 144Hz, FreeSync, VA

  • 27″ dijagonala zaslona
  • FullHD (1920×1080) rezolucija
  • 144 Hz stopa osvježavanja
  • AMD Radeon FreeSync tehnologija
  • Ergonomski dizajn postolja
  • VA Panel

Naša najniža cijena:

225,31  (1.697,60 kn) s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 229.59 €

Besplatna dostava za narudžbe iznad 3000 kn

Vrijeme isporuke: do 3 radna dana

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Doživite više

Slijedite i najbržu akciju

Brzina osvježavanja od 144 Hz

Spreman za pobjedu nad neprijateljima, kašnjenjem i zamućenjem. Veća brzina osvježavanja s češćim ažuriranjem slika na zaslonu po sekundi omogućuje Vam uglađenije igranje kako biste mogli držati korak čak i s najbržim igračima. Brzina osvježavanja od 144 Hz uklanja kašnjenje signala i zamućenja zbog pokreta za uživanje u igri uz osobito glatko izvođenje radnji.
Scenarij prikazuje razliku između konvencionalnog monitora sa učestalošću osvježavanja od 60 Hz na vrhu i Odyssey G3 sa frekvencijom osvježavanja od 144 Hz koji se nalazi na dnu. U obje scene sportski automobil ubrzava s lijeva na desno nevjerojatnom brzinom uz zaostale zamućenja automobila iza sebe. Monitor od 60 Hz pokazuje manje zamućenja zaostajanja od monitora od 144 Hz, što sugerira da zaslon nije tako gladak kao Odyssey G3.

Reakcije mjerite u milisekundama

Vrijeme odaziva od 1 ms (MPRT)

Uz vrijeme odaziva od 1 ms svaki je pokret važan. Pikseli na zaslonu mijenjaju boje uz gotovo trenutno vrijeme odaziva što omogućuje da akcija teče precizno baš kao u stvarnom svijetu. Vaše je kretanje na zaslonu brzo koliko i Vaši refleksi.

Igra teče bez ometanja

AMD FreeSync Premium

Igrajte glatko i bez zastajkivanja. AMD FreeSync Premium odlikuje se Adaptive Sync tehnologijom koja smanjuje kidanje i trzanje slike te latenciju ulaznog signala. Ubacivanje dodatnih sličica po sekundi omogućit će da se svaka scena odvija besprijekorno.

Vaša igra, na Vaš način

Ergonomski dizajn

U pobjedničkom nizu dosegnite vrh. Zakrenite, nagnite i dodatno prilagodite položaj svojeg monitora za savršen pogled na svakog neprijatelja. Slobodno pomičite svoj zaslon za potpunu udobnost igranja.
Dva monitora pokazuju dizajn prednje i stražnje strane G3. Monitor s lijeve strane prikazuje stražnju stranu monitora s postoljem koje može podešavati različite visine. Ekran monitora s desne strane zakrenut je potpuno okomito, a na ekranu se prikazuje astronaut u nepoznatom pustinjskom svijetu kako gleda u kartu planeta koja se projicira s uređaja u njihovoj ruci. Iznad monitora prikazana je mreža ergonomskih značajki, od stalka podesivog po visini i mogućnosti nagiba do fleksibilnosti zakretanja i zakretanja.

JAMSTVO: 24 mjeseca

Dodatne informacije

G-Sync/FreeSync

AMD Radeon FreeSync, NVIDIA G-Sync

Rezolucija monitora

1920×1080

Stopa osvježavanja

144 Hz

Veličina monitora

27"

Vrijeme odziva monitora

1ms

Vrsta panela

VA