Košarica
0,00 kn (0,00 €)

SAMSUNG QE85Q60AAUXXH televizor, UHD, Smart TV, Wi-Fi

  • 215cm (85″) dijagonala zaslona
  • 4K UHD (3840×2160) rezolucija
  • Quantum Dot – briljantne, dugotrajne boje
  • Quantum HDR tehnologija
  • OTS – Virtualan zvuk koji prati radnju
  • Smart TV – Tizen OS

Naša najniža cijena:

16.831,25 kn (2.233,89 €) s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 17151.04 kn

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Samsung TV QLED QE85Q60AAUXXH

Briljantne, dugotrajne boje uz Quantum Dot tehnologiju - Optimizirana nijansa boje pozadinskog osvjetljenja za bolji kontrast

Dual LED tehnologija

Inovativna tehnologija pozadinskog osvjetljenja optimizacijom nijansi boje pozadinskog osvjetljenja donosi jači i precizniji kontrast koji najbolje odgovara sadržaju koji gledate.

Širi raspon kontrasta u kinematografskom rasponu

Quantum HDR tehnologija - Quantum HDR tehnologija na površinu izvlači sve detalje i pojačava kontrast tako da svaku sliku možete doživjeti u punoj snazi. Nadmašujući vodeće standarde, dinamičko mapiranje tonova HDR10+ tehnologije stvara dublje tonove crne, živopisnije slike, a detalje uvijek prikazuje u punom sjaju.

Pametniji, brži 4K procesor

Quantum Lite 4K procesor - Samsungov snažan procesor optimizira kvalitetu zvuka na temelju sadržaja koji se gleda. Osim toga, snažno povećavanje rezolucije na 4K pobrinut će se da svaki sadržaj koji volite možete gledati u 4K rezoluciji.

Virtualan zvuk koji prati radnju

Object Tracking Sound Lite tehnologija (OTS Lite) - 3D surround zvuk, koji nastaje zahvaljujući našem virtualnom gornjem audiokanalu, učinit će da Vas doživljaj zvuka potpuno obuzme.

TV i zvučnik djeluju u savršenom skladu

Q-Symphony tehnologija - Okružite se zvukom s televizora i zvučnika koji djeluju u savršenom skladu. Q-Symphony tehnologija obrade zvuka na jedinstveni način omogućuje televizoru i zvučnicima da rade istovremeno radi boljeg surround efekta bez utišavanja zvučnika televizora.
* Q-Symphony tehnologija dostupna je samo s kompatibilnim zvučnikom. Provjerite kompatibilnost Q-Symphony tehnologije na specifikacijama zvučnika.

Zvuk prilagođen sadržaju koji gledate

Adaptive Sound - Adaptive sound tehnologija prilagođavanja zvuka odlikuje se zvučno-prostornom inteligencijom koja optimizira zvuk na temelju analize scena u stvarnom vremenu prema vrsti sadržaja.

Elegantniji i tanji no ikada

AirSlim - Nevjerojatan, u ovoj kategoriji dosad još neviđeno tanak dizajn, čini da se Vaš televizor neprimjetno stapa sa zidom.

Uglađeni pokreti za jasnu sliku

Motion Xcelerator - Doživite jasnu sliku i radne značajke jer ova tehnologija automatski procjenjuje i po potrebi nadoknađuje sličice u odnosu na izvor sadržaja.

Trenutno reagira na Vaše naredbe

Automatski način rada s niskom latencijom - Uživite se u igru brže uz Automatski način rada s niskom latencijom (ALLM) koji optimizira postavke zaslona tako da imate više kontrole uz jedva primjetno ulazno kašnjenje. Glatko kretanje kroz igru doživite u njegovu najčudesnijem obliku, bez zamućenja zbog pokreta i trzanja.
* Nisko ulazno kašnjenje mjeri se na temelju internih uvjeta ispitivanja i podložno je promjeni ovisno o okružju igranja ili posebnim uvjetima.

Jednostavno dodirnite za povezivanje

Tap View opcija - Zrcaljenje filmova ili glazbe s Vašega mobitela na televizor jednostavno je poput dodira. Kada svojim mobitelom dodirnete televizor, on taj dodir prepoznaje i automatski pokreće zrcaljenje. Tako se možete brzo i jednostavno prebaciti na televizor i nastaviti uživati u svojemu omiljenom sadržaju.
* Tap View opcija dostupna je na uređajima Samsung Galaxy sa sustavom Android OS 8.1 ili novijim.* Nije dostupno u Q60A 32"

Odaberite glasovnog pomoćnika na kojeg ste navikli

Multiple Voice Assistants - Odaberite svojega glasovnog pomoćnika; Bixby, Amazon Alexa ili Google Assistant. Prvi su put sva tri pomoćnika ugrađena u Vaš Samsung televizor kako bi Vam donijela optimalan doživljaj zabave i mogućnosti naprednog upravljanja u Vašemu povezanom domu.

JAMSTVO: 24 mjeseca

Dodatne informacije

Težina 54,000 kg
Dimenzije 22,500 × 207,000 × 123,000 cm
Rezolucija televizora

3840×2160

Smart TV

Da

Tehnologija prikaza

QLED

Veličina televizora

200 cm – 220 cm