Košarica
0,00 € (0,00 kn)

SAMSUNG RS66A8100B1/EF, kombinirani hladnjak

  • Veliki kapacitet: 652 litara
  • Dimenzije (DxŠxV): 716 mm x 912 mm x 1780 mm
  • Space Max tehnologija – Više mjesta unutra, ista veličina izvana
  • Brzo hlađenje i zamrzavanje na zahtjev
  • Smart Conversion™- Na zahtjev odaberite između pet načina pretvorbe
  • Twin Cooling Plus™ – Vlažna svježina uz neovisno hlađenje

Naša najniža cijena:

918,75  (6.922,32 kn) s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 1026.52 €

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Više prostora i svježine

Više mjesta unutra, ista veličina izvana

SpaceMax™ tehnologija
Pohranite više hrane uz vrlo prostranu unutrašnjost od 634 litre*. Jedinstvena SpaceMax™ tehnologija koristi posebnu visokouretansku izolaciju koja omogućuje tanje stijenke bez narušavanja energetske učinkovitosti. Tako stvara više prostora za pohranu bez povećanja vanjskih dimenzija.

Na zahtjev odaberite između pet načina pretvorbe

Smart Conversion™ tehnologija
Uživajte u najboljem iz svijeta fleksibilne pohrane namirnica uz značajku Smart Conversion™. Pomoću tehnologije Twin Cooling možete se prebacivati između pet načina rada. Jednostavno pretvorite svoj zamrzivač u hladnjak kako biste mogli spremiti više svježe hrane. Isključite hladnjak ili zamrzivač* da biste uštedjeli energiju. Ili koristite zamrzivač kao mali hladnjak.

Vlažna svježina uz neovisno hlađenje

Twin Cooling Plus™ tehnologija
Pobrinite se da hrana zadrži vlažnost i ostane svježa dvostruko dulje*. Twin Cooling Plus™ tehnologija neovisnim hlađenjem optimizira temperaturu i vlažnost u hladnjaku i zamrzivaču. Bolje čuva hranu i štiti njezin okus sprječavanjem miješanja mirisa.

Savršen sklad dizajna sa stilom

Ugradbeni dizajn
Vašem domu pruža elegantan, integriran i moderan izgled. Ugradbeni dizajn savršeno se stapa s Vašim uređajima i ormarićima te stvara besprijekoran kuhinjski interijer. A njegov minimalistički dizajn ima ravna vrata, uvučene ručke, skriveni zaslon, ravnu policu za vina te sivkaste spremnike i kutije za hranu*.

Manje neiskorištenog prostora, više prostora za pohranu hrane

Ravna cijev
Za više prostora bez narušavanja radnih svojstava. Za razliku od uobičajenih cijevi, tanki otvor za hlađenje na stražnjoj strani potpuno je ravan, čime se smanjuje mrtav prostor i stvara više mjesta za pohranu hrane. No, i dalje jednako učinkovito hladi i prozračuje kako bi sve ostalo svježe i ukusno.

Jednostavan pristup

Uživajte u modernim, ali jednostavnim upravljačkim funkcijama, čak i ako Vam je mogućnost kretanja ograničena. Upravljačke funkcije s jednostavnim pristupom naglašavaju minimalistički dizajn jer su diskretno skrivene unutra. Kontrole su nadohvat ruke, čak i iz invalidskih kolica, i mogu se koristiti jednom rukom, čime se osigurava bolji pristup za osobe s invaliditetom.

Stalna svježina

Čuvajte svježinu, okus i teksturu hrane dulje vremena. Neovisni sustavi hlađenja u svakom odjeljku ravnomjerno hlade svaki kutak. Napredna izolacija smanjuje bilo kakvo kolebanje u temperaturi, bez obzira na to koliko je vani vruće ili hladno. Tehnologija s digitalnim pretvaračem ujedno precizno očitava temperaturu i upravlja njome.

Brzo hlađenje i zamrzavanje na zahtjev

Power Cool / Power Freeze funkcija

Uživajte u prednostima brzog i učinkovitog hlađenja. Jednim dodirom gumba, Power Cool funkcija u unutrašnjost hladnjaka upuhuje vrlo hladan zrak kako bi brzo rashladila Vaše namirnice ili omiljena pića. Power Freeze funkcija u Vaš zamrzivač unosi brz nalet hladnoga zraka. To je sjajna funkcija za zamrzavanje ili stezanje zamrznute hrane i stvaranje leda.

JAMSTVO: 12 mjeseci

Dodatne informacije

Težina 0,000 kg
Dimenzije 0,000 × 0,000 × 0,000 cm