Košarica
0,00 kn

Siemens TE657FO9DE Eq.6 Plus, aparat za kavu

  • Za mljevenu kavu i kavu u zrnu
  • Priprema do 2 šalice kave po procesu kuhanja
  • LCD Zaslon za jednostavno upravljanje
  • Uključuje Brita Intenza filter za vodu
  • Funkcija AromaDouble Shot za dodatnu snažnu kavu
  • Sustav za mlijeko sa automatskom funkcijom čišćenja

Naša najniža cijena:

6.133,04 kn s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 6249.57 kn

Besplatna dostava za narudžbe iznad 3000 kn

Vrijeme isporuke: do 3 radna dana

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Svaka vrsta kave je jasno vidljiva – coffeeSelect Display
Jednostavno rukovanje i sve opcije na prvi pogled: zahvaljujući šarenom i intuitivnom zaslonu coffeeSelect, možete brzo i jednostavno pripremiti željenu kavu. Uživanje u kavi uz Siemens je tako jednostavno.

Dva pića pritiskom na gumb: oneTouch DoubleCup
Bilo da se radi o jakom espressu, kremastom cappuccinu, latte macchiatu ili bečkom melangeu: sada možete napraviti dvije šalice svakog specijaliteta pritiskom na gumb. Vaš potpuno automatski aparat za kavu automatski postavlja sva podešavanja i priprema dva pića u isto vrijeme za vas i vaše goste.

Za savršenu zabavu pritiskom na gumb: funkcija oneTouch
Bilo da se radi o latte macchiatu, kremastom cappuccinu ili espressu, zahvaljujući funkciji oneTouch možete uživati ​​u savršenoj kavi pritiskom na gumb. Svi specijaliteti od kave i mlijeka lako se pripremaju prema vašim željama.

Higijena i udobnost zajamčena – jedinica za kuhanje koja se može ukloniti
Za higijensko čišćenje jednostavno uklonite blok za kuhanje, isperite ga pod tekućom vodom i zatim ga ponovno umetnite. To dosljedno osigurava dobar okus, produljuje vijek trajanja uređaja i u svakom trenutku možete uživati ​​u čistoj aromi najboljih specijaliteta kave.

Proširite svoj užitak – s paketom udobnosti EQ.6 plus
Zahvaljujući Favoritima, možete spremiti svoje individualne preferencije za specijalitete od kave i mlijeka. Spremite do 4 favorita, a zatim ih pripremite pritiskom na gumb. Osvjetljenje šalice čini pripremu užitkom.

Savršena interakcija za čisti okus: iAroma sustav
Uz ekskluzivni iAroma sustav, Siemens potpuno automatski aparati za kavu uvijek jamče najbolju kvalitetu pića. Kombinacija izdržljivog keramičkog mlinca za kavu, inteligentnog instant bojlera, pumpe za vodu i jedinice za kuhanje visoke tehnologije stvara tehničko savršenstvo od zrna do šalice.

Ekstra jaka kava i savršena aroma – aromaDouble Shot
Naša aromaDouble Shot funkcija jamči najbolju aromu s dva procesa mljevenja i fermentacije. Kraće vrijeme ekstrakcije sprječava gorak okus i osigurava da samo najbolja zrna uđu u šalicu – idealno za velike količine kave intenzivnog okusa.

Automatsko čišćenje sustava mlijeka – autoMilk Clean
Kuhanje kave je užitak. Baš kao i čišćenje sustava za mlijeko, zahvaljujući funkciji autoMilk Clean koju je razvio Siemens. Potpuno automatsko parno čišćenje odvija se nakon svakog pića. Ostaci mlijeka uopće ne mogu nastati. Opustite se i uživajte u savršenom trenutku kave.

Fino mljevena zrna za puniji okus – ceramDrive
Visokokvalitetni keramički mlin za kavu posebno ravnomjerno melje zrna kave. To omogućuje da se nijanse okusa savršeno razviju za aromatično iskustvo kave. Budući da je keramika gotovo bez trošenja, zajamčeno je trajno uživanje u kavi najviše kvalitete.

EAN: 4242003832448

Dodatne informacije

Težina 10.50 kg