Košarica
0,00 kn

SONY WF1000XM3S, bežične slušalice, srebrne

  • Istinski bežični dizajn uz BLUETOOTH® bežičnu tehnologiju
  • Trajanje baterije do 24 sati za cjelodnevno slušanje
  • Funkcija Quick Attention omogućuje vam da jednostavno čavrljate bez skidanja slušalica
  • Moderni klasični dizajn pristaje savršeno u uši
  • Digitalno s HD procesor za blokadu buke QN1e i tehnologijom s dva senzora buke

Naša najniža cijena:

1.207,79 kn s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 1230.74 kn

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Napredna blokada buke
Tehnologija blokade zvuke u slušalicama WF-1000XM3 naprednija je nego ikada prije u našim zaista bežičnim slušalicama uz HD procesor za blokadu buke QN1e. To vam dopušta da se u potpunosti izgubite u svojoj glazbi.

Tehnologija s dva senzora buke
Dvostruki mikrofoni – jedan prema naprijed, a drugi prema nazad – na površini slušalica hvataju više zvukova iz okruženja, bilo da je riječ o buci tijekom letova, prometu ili uredskom čavrljanju.

HD procesor za blokadu buke QN1e
Nakon uočavanja zvuka iz okruženja, HD procesor za blokadu buke QN1e počinje s radom. Ne samo da uklanja znatno više šumova na gotovo svim frekvencijama već i koristi manje energije.

Pogonska jedinica od 6 mm
U slušalice je smještena sitna, no snažna pogonska jedinica od 6 mm koja omogućuje reprodukciju bogatog, čistog, širokog zvuka.

Izvanredan zvuk s minimalnim izobličenjem
Visestruko talentirani HD procesor za blokadu buke QN1e objedinjuje digitalno uklanjanje buke, 24-bitnu obradu audiosignala i pretvarač digitalnog u analogni signal uz pojačalo za slušalice. Rezultat? Vrhunski zvuk s minimalnim izobličenjem.

Poboljšajte digitalnu glazbu uz DSEE HX
Tehnologija Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) poboljšava kvalitetu komprimiranih digitalnih glazbenih datoteka gotovo na kvalitetu zvuka visoke rezolucije.

Vrhunska sloboda slušanja
Novi Bluetooth® čip i optimizirani dizajn antene pružaju stabilnu vezu za sate kvalitetnog bežičnog usmjeravanja.

Savršene za gledanje TV emisija, filmova i ostalog
Gledate videosadržaj s pametnog telefona ili tableta? Napredna bežična veza putem slušalica WF-1000XM3 sinkronizira ono što vidite na zaslonu točno s onime što čujete putem slušalica i tako omogućuje ugodnije gledanje.

Stabilna i pouzdana Bluetooth® povezivost
Bluetooth čip koji istodobno prenosi zvuk do lijevog i desnog uha te optimizirani dizajn antene jamče stabilnu vezu i vrhunski doživljaj slušanja. Niska latencija zvuka jamči užitak i prilikom gledanja.

Optimizirani dizajn antene
Položaj Bluetooth® antene na slušalicama optimiziran je da zajamči širu pokrivenost. To pomaže pri održavanju jakog signala za neprekinutu usmjeravanje.

Ergonomska trostruka struktura za dobro prianjanje
Slušalice za blokadu buke ergonomski su dizajnirane da omoguće kontakt s tri različite točke uha radi sigurnog, udobnog prianjanja.

Slušalice ostaju sigurno na mjestu
Gumena površina otporna na trenje jamči sigurno prianjanje slušalica s blokadom buke u uhu tako da ne bi neočekivano ispale.

Do 24 sata slušanja
Kada su u potpunosti napunjene, slušalice pružaju 6 sati napajanja, dok praktično kućište omogućuje dodatna tri punjenja da bi izdržale cijeli dan korištenja. To donosi 24 sata slušanja bez šumova. Ako isključite blokadu buke, trajat će još dulje – 8 sati reprodukcije kada su u potpunosti napunjene uz dodatna tri punjenja s pomoću kućišta za punjenje i ukupno 32 sata reprodukcije.

Brzo punjenje kada vam je potrebno
Ponekad je glazba odmah potrebna. Ako je baterija slušalica pri kraju, 10-minutno brzo punjenje u kućište za punjenje pružit će vam do 90 minuta reprodukcije.

Praktično magnetno kućište za punjenje
Vratite slušalice s funkcijom blokade buke u kućište za punjenje i one će kliknuti zahvaljujući magnetiziranoj unutrašnjosti. USB-C kabel omogućuje ponovno punjenje kućišta jednostavno i brzo te tako pruža još jedan dan slušanja.

Razgovarajte na dodir uz značajku Quick Attention
Postavljanje prsta na slušalicu smanjuje glasnoću i propušta zvuk iz okruženja. To vam omogućuje da u trenutku čavrljate bez skidanja slušalica.

Prilagodljiva kontrola zvuka automatski se prilagođava svemu što radite
Aplikacija Sony | Headphones Connect pruža prilagodljivu kontrolu zvuka, pametnu funkciju koja automatski detektira što radite – primjerice, putujete, hodate ili čekate – a zatim prilagođava postavke zvukova iz okruženja da odgovaraju situaciji. Postavke možete i prilagoditi tako da odgovaraju vašim željama.

Automatsko pauziranje i reproduciranje
Senzor blizine u svakoj slušalici može otkriti nosite li jednu slušalicu ili pak obje i u skladu s time prilagoditi reprodukciju. Izvadite jednu slušalicu i glazba će se automatski pauzirati s obje strane. Vratite slušalicu u uho i glazba će automatski nastaviti s reprodukcijom.

Upravljajte načinom na koji slušate glazbu
Uz aplikaciju Sony | Headphones Connect kontrola ambijentalnog zvuka omogućuje vam da prilagodite jačinu pozadinskog zvuka i i pruža mogućnosti prilagođavanja glasova koji će se čuti. U međuvremenu vam equalizer omogućuje da prilagodite razine zvuka tako da odgovaraju vašoj glazbi.

Uz glasovni pomoćnik samo recite što želite
Uživajte u zabavi, povezujte se s prijateljima, dohvaćajte informacije, slušajte glazbu i pratite obavijesti, postavljajte podsjetnike i još mnogo toga. Uz Google asistent2
samo trebate pitati.

Jasniji pozivi bez upotrebe ruku
Jednostavno pozivanje bez upotrebe ruku omogućuje vam bezbrižan razgovor. Slušalice WF-1000XM3 pružaju jasniju kvalitetu zvuka i omogućuju pozivanje uz jednu slušalicu ili obje slušalice. To vam omogućuje da punite samo jednu slušalicu ili jasno čujete pozive čak i u glasnim okruženjima.

Upravljanje nadohvat ruke
Slušalice WF-1000XM3 imaju postavke za intuitivne dodirne kontrole; samo, primjerice, dodirnite lijevu slušalicu da biste s uklanjanja buke prešli na zvuk iz okruženja ili pak dvaput dodirnite desnu slušalicu da biste prešli na sljedeću pjesmu.

Prilagodljive dodirne kontrole
Ako želite prilagoditi svoje dodirne kontrole, nema problema. Aplikacija Sony | Headphones Connect omogućuje vam da dodijelite alternativne mogućnosti, kao što je Google asistent, svakoj slušalici.

Moderan klasični stil
Slušalice čistog i minimalističkog izgleda te kućište za punjenje vrhunske obrade daju elegantan i nenametljiv stil.

Sve što vam je potrebno
Uz 3 vel. tr. udob. um. za uši i 4 vel. dug. hib. sil. um. za uši3
možete pronaći vel. koja savršeno odgovara vašim ušima da biste maksimizirali kval. zvuka i minimizirali vanjsku buku. Priložen je USB-C kabel za punjenje.

Odaberite svoju boju
Slušalice WF-1000XM3 i torbica za nošenje dolaze u različitim bojama koje odgovaraju vašem stilu.

EAN: 4548736088870

Dodatne informacije

Vrsta nošenja

Intra-aurale

Kategorija slušalica

Ušne/In-ear slušalice

Dodatne opcije

Bluetooth, Noise Cancellation / Smanjenje buke