Košarica
0,00 € (0,00 kn)

SONY WH-1000XM5S bežične slušalice, srebrene

  • Bežične Bluetooth 5.2 slušalice
  • Potpuno automatska osobna optimizacija blokade buke
  • Trajanje baterije: do 40 sati
  • Posebno dizajnirana pogonska jedinica od 30 mm za izvanredan zvuk
  • Iznimno ugodan lagani dizajn s mekom kožom
  • Vrhunski pozivi bez šuma uz 2 x 2 mikrofona i sustav za smanjenje šuma

Naša najniža cijena:

337,38  (2.541,99 kn) s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 376.95 €

Besplatna dostava za narudžbe iznad 398€

Vrijeme isporuke: do 3 radna dana

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Vrhunski zvuk doveden do savršenstva
Posebno dizajnirana pogonska jedinica od 30 mm s laganom i krutom kalotom koja koristi kompozitni materijal od ugljičnih vlakana poboljšava osjetljivost visokih frekvencija radi prirodnijeg zvuka. Sonyjeve jedinstvene tehnologije uključuju spojeve bez olova i sa zlatom za odličnu vodljivost, osjetljivi zvučni otpornik za ravnomjernu distribuciju snage i optimizirane sklopove za bolji omjer signala i šuma da bi se zajamčio jasan, dosljedan zvuk.

Uživajte u zvuku High-Resolution Audio s kabelima i bez njih
Slušalice WH-1000XM5 podržavaju High-Resolution Audio i High-Resolution Audio Wireless zahvaljujući našoj tehnologiji kodiranja zvuka LDAC. LDAC prenosi približno triput više podatakanego klasični Bluetooth® zvuk radi iznimne kvalitete zvuka koju nudi High-Resolution Audio.

Obnavljanje svih vaših komprimiranih datoteka u stvarnom vremenu
DSEE Extreme™ uz pomoć tehnologije Edge-AI u stvarnom vremenu poboljšava komprimirane glazbene datoteke. Dinamično prepoznaje instrumente, glazbeni žanr i pojedinačne elemente svake pjesme te vraća zvuk visokih frekvencija izgubljen kompresijom.

Vrhunska kvaliteta poziva
Naša tehnologija preciznog prepoznavanja glasa koristi četiri mikrofona koji formiraju zrake i algoritam za smanjenje šuma utemeljen na umjetnoj inteligenciji za precizno izdvajanje vašeg glasa. Nova struktura za smanjenje šuma vjetra minimizira šum vjetra tijekom poziva. Gdje god se nalazili, uvijek ćete jasno čuti druge osobe i druge će osobe jasno čuti vas.

Više mikrofona fokusiranih na vaš glas
Opremljene mikrofonima koji formiraju zrake, ove su slušalice kalibrirane tako da registriraju samo vaš glas. Poboljšani omjer signala i šuma omogućuje im da registriraju svaku riječ, čak kada ste u bučnom okruženju.

Iznimno jasni pozivi bez buke
Uz tehnologiju preciznog prepoznavanja glasa i naprednu obradu zvučnih signala osoba na drugoj strani poziva jasno će čuti vaš glas, čak i u bučnim okruženjima. Naš algoritam za smanjenje šuma razvijen je uz pomoć umjetne inteligencije, koja koristi više od 500 milijuna uzoraka glasova za blokiranje okolne buke i jasno izdvajanje vašeg glasa u različitim okruženjima. [1 = sa šumom, 2 = bez šuma].

Cjelodnevna udobnost uz dizajn koji blokira buku
Lagane slušalice obavijene su novorazvijenom mekom kožom. Taj materijal udobno pristaje oko glave uz manji pritisak na uši i bolje blokiranje vanjskih zvukova. Uz dizajn koji blokira buku, neprekidni klizač, besprijekornu zakretnu osovinu i držač nosit ćete slušalice WH-1000XM5 s užitkom.

Prilagodljiva kontrola zvuka automatski se prilagođava svemu što radite
Prilagodljiva kontrola zvuka pametna je funkcija koja prepoznaje gdje se nalazite i što radite, a zatim prilagođava zvukove iz okoline radi idealnog doživljaja slušanja. Kada se aktivira, uči obrasce vašeg ponašanja i prepoznaje mjesta koja često posjećujete, primjerice radno mjesto ili omiljeni kafić, te zvuk prilagođava situaciji.

Samo počnite govoriti da biste razgovarali
Čim počnete razgovarati, omogućivanje razgovora glasom zaustavlja glazbu i propušta zvukove iz okoline, što je praktično ako ne želite skidati slušalice ili želite da vam ruke budu slobodne. Ta značajka koristi mikrofone u slušalicama i naprednu obradu audiosignala za prepoznavanje vašeg glasa i reagiranje na njega. Po završetku razgovora glazba nastavlja svirati automatski.

Brz pristup omiljenoj glazbi
Brzi pristup omogućuje vam da slušalice konfigurirate tako da uz dva ili tri dodira nastavite slušati glazbu sa servisa Spotify – nema potrebe za dodirivanjem pametnog telefona.

Upravljanje glasom
Zatražite pomoć handsfree – kažite “Hey Google” ili “Alexa” da biste aktivirali glasovnog pomoćnika. Slušajte glazbu, povezujte se s prijateljima, primajte obavijesti, postavite podsjetnike itd. Čak možete glasom upravljati značajkama slušalica kao što je blokada buke, preslušavati poruke e-pošte u programu Microsoft Outlook i pridružiti se servisu Microsoft Teams uz Google Assistant ili Siri.

Slušajte na siguran način uz aplikaciju Sony | Headphones Connect
Provjerite koliko sigurno slušate glazbu tako da podatke o zvučnom tlaku koje su zabilježile slušalice usporedite sa smjernicama Svjetske zdravstvene organizacije (SZO-a). Primajte obavijesti operacijskog sustava kada je razina glasnoće tijekom slušanja previsoka.

Veza u više točaka
Radi potpune praktičnosti, ove se Bluetooth® slušalice mogu istodobno upariti s dva Bluetooth uređaja. Kada primite poziv, slušalice će znati koji uređaj zvoni i automatski se s njime povezati. Moći ćete i brzo dodirom na gumb prebaciti slušalice na bilo koji od dva uređaja.

Pronađite svoje slušalice uz značajku brzog uparivanja
Slušalice WH-1000XM5 podržavaju Googleovu korisnu novu značajku brzog uparivanja. Pomoću nje možete brzo pronaći slušalice po zvučnom signalu ili tako da provjerite njihovu zadnju poznatu lokaciju u Googleovoj aplikaciji Pronađi moj uređaj.

Jednostavno uparivanje s računalom
Swift Pair omogućuje brzo i jednostavno uparivanje slušalica s prijenosnim računalom, stolnim računalom ili tabletom sa sustavom Windows 11 ili Windows 10. Kada odaberete način uparivanja, na obližnjim uređajima sa sustavom Windows 11 ili Windows 10 prikazat će se upute.

Cjelodnevna glazba i brzo punjenje
Uz trajanje baterije od dugih 30 sati imat ćete dovoljno napajanja i za dugačka putovanja. Ako vam je potrebno brzo punjenje, uz dodatni adapter za izmjeničnu struju koji podržava USB PD možete dobiti 3 h napajanja za samo 3 minuta.

Sve vam je nadohvat ruke
Slušalice WH-1000XM5 imaju intuitivne postavke za upravljanje dodirom – npr. pritisnite gumb na lijevoj strani da biste se s funkcije blokade buke prebacili na zvukove iz okoline ili pomoću zaslona osjetljivog na dodir na desnoj strani pokrenite ili pauzirajte reprodukciju glazbe, preskočite pjesme, promijenite jačinu zvuka i još mnogo toga.

Sklopiva torbica štedi prostor
Lako nosite slušalice u odgovarajućoj mekanoj torbici. Izvadite ih ili skupite za lako nošenje u torbici.

Sadržaj pakiranja
Kada otvorite pakiranje slušalica WH-1000XM5, pronaći ćete torbicu za nošenje, kabel za slušalice (dugačak približno 1,2 m) i USB kabel za punjenje.

Bolje za okoliš
U pakiranju slušalica WH-1000XM5 nema plastike te je ono dizajnirano prema načelima niske toksičnosti i društveno odgovornije proizvodnje prilagođene reciklaži. Kutija proizvoda proizvedena je od recikliranih i održivih materijala posebno razvijenih za Sony. Slušalice WH-1000XM5 koriste i recikliranu plastiku iz automobilskih dijelova.

Tako prožimajuće. Tako stvarno.
Prepustite se zvuku iz svih smjerova. Doživite stvaran zvuk kao na koncertu uživo ili s glazbenikom dok snima u studiju. Glazba nikad nije bila tako prožimajuća i stvarna kao uz 360 Reality Audio. Ove slušalice sada podržavaju 360 Reality Audio.

360 Spatial Sound Personalizer
Uz aplikaciju Sony | 360 Spatial Sound Personalizer uživat ćete u doživljaju zvuka optimiziranom za vas. Aplikacija bilježi i analizira oblik vašeg uha da bi vam slušalice mogle stvoriti osobno polje prostornog zvuka kad koristite bežični odašiljač WLA-NS7 za povezivanje s televizorima BRAVIA XR.

Doživljaj zvuka Dolby Atmos
Kad na televizor BRAVIA XR povežete bežični odašiljač Sony WLA-NS7 slušalice stvaraju idealni raspored fantomskih zvučnika svuda oko vas da biste doživjeli zvuk Dolby Atmos. Prepustite se sceni i osjećajte se kao da ste u samom središtu akcije.

Najbolja blokada buke na tržištu
Od buke zrakoplova do glasova, naše bežične slušalice WH-1000XM5 s funkcijom blokade buke s više mikrofona blokiraju više zvukova visoke i srednje frekvencije nego ikad prije. Uz automatski optimizator blokade buke blokada bike automatski se optimizira na temelju uvjeta nošenja i okoline.

Tehnologija s više senzora buke
Uz četiri mikrofona na svakoj školjci, ovo je naš najveći korak dosad u području blokade buke. Zvukovi iz okoline bilježe se još preciznije radi drastičnog smanjenja šuma visoke frekvencije. Zahvaljujući automatskom optimizatoru blokade buke, radne značajke blokade buke uvijek se automatski optimiziraju na temelju uvjeta nošenja i vanjskih faktora okruženja, kao što je atmosferski tlak.

Nenadmašna blokada buke
Integrirani procesor V1, koji je posebno razvio Sony, otključava puni potencijal HD procesora za blokadu buke QN1. Ta jedinstvena kombinacija tehnologija kontrolira osam mikrofona radi nenadmašne kvalitete blokade buke.

Posebno dizajnirana pogonska jedinica od 30 mm
Posebno oblikovana pogonska jedinica od 30 mm s mekim rubom poboljšava blokadu buke kako biste uživali u čistoj glazbi bez okolne buke. Zahvaljujući kompozitnom materijalu od ugljičnih vlakana, kalota je lagana i kruta, a čistoća zvuka poboljšana, osobito u rasponima visoke frekvencije.

Trenutačna pauza. Trenutačna reprodukcija.
Glazba će prestati čim skinete slušalice – kapacitivni senzor zna kada ih nosite. Uz to, poboljšava preciznost prepoznavanja i dizajn. Ponovno stavite slušalice i reprodukcija glazbe ponovno će se pokrenuti.

EAN: 4548736132597

Veličina i masa
Masa: Pribl. 250 g

Opće značajke
Vrsta slušalica: Zatvorene, dinamične
Pogonski sklop: 30 mm
Magnet: Neodimij
Impedancija (Ohm): 48 oma (1 kHz) (prilikom povezivanja putem kabela za slušalice dok je jedinica uključena), 16 oma (1 kHz) (prilikom povezivanja putem kabela za slušalice dok je jedinica isključena)
Frekvencijski odaziv: 4 Hz – 40 000 Hz (JEITA)
Frekvencijski odziv (aktivno funkcioniranje): 4 Hz – 40 000 Hz
Frekvencijski odziv (komunikacija putem Bluetooth® tehnologije): 20 Hz – 20 000 Hz (uzorkovanje od 44,1 kHz) / 20 Hz – 40 000 Hz (uzorkovanje LDAC od 96 kHz, 990 kb/s)
Osjetljivosti (dB/mW): 102 dB (1 kHz) / mW (prilikom povezivanja putem kabela za slušalice dok je jedinica uključena), 100 dB / mW (1 kHz) (prilikom povezivanja putem kabela za slušalice dok je jedinica isključena)
Kontrola glasnoće: Dodirni senzor
Vrsta kabela: Jednostrani (odvojivi)
Duljina kabela: pribl. 1,2 m
Utikač: Pozlaćeni mini stereo priključak u obliku slova L
Ulaz(i): Stereo mini priključak
Stil nošenja:Preko uha
DSEE Extreme: Da
Pasivno funkcioniranje: Da
NAČIN RADA ZA ZVUK IZ OKOLINE: Da

Baterija
Vrijeme punjenja baterije: Pribl. 3,5 sata
Način punjenja baterije: USB
Trajanje baterije (vrijeme kontinuirane reprodukcije glazbe): Maks. 30 h (NC uklj.), Maks. 40 h (NC isklj.)
TRAJANJE BATERIJE (VRIJEME NEPREKIDNE KOMUNIKACIJE): Maks. 24 h (blokada buke uključena), Maks. 32 h (blokada buke isključena)

Specifikacija za Bluetooth®
Bluetooth® verzija: Bluetooth specifikacije, verzija 5.2
Efektivni domet: 10 m
Raspon frekvencija: Pojas frekvencije 2,4 GHz (2,4000 – 2,4835 GHz)
Profil: A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Podržani audio formati: SBC, AAC, LDAC
Podržana zaštita sadržaja: SCMS-T

Uklanjanje zvuka
Osobni NC optimizator: Automatski optimizator blokade buke
Optimizacija atmosferskog tlaka: Da
Trenutačna pozornost: Da

Dodatne informacije

Vrsta nošenja

Supra-aurale

Kategorija slušalica

Naglavne slušalice

Dodatne opcije

Bluetooth, Noise Cancellation / Smanjenje buke