Košarica
0,00 kn

Viomi Alpha UV(S9), robotski usisavač, bijeli

  • Snaga usisavanja: 2700 Pa
  • Automatsko pražnjenje i punjenje
  • Funkcija usisavanja i mokrog brisanja
  • Vrijeme rada: 3,6 h (216min)
  • UV sterilizacijsko svjetlo za uništavanje do 99,9% bakterija
  • Pametna kontrola sa aplikacijom i WiFi povezivosti

Naša najniža cijena:

4.215,93 kn s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 4296.03 kn

Besplatna dostava za narudžbe iznad 3000 kn

Vrijeme isporuke: do 3 radna dana

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Inovativna tehnologija koja štiti vaš dom i vaše zdravlje!
Xiaomi u suradnji s Viomijem ponovno pomiče granice svoje inovacije, o čemu svjedoči Viomi Alpha UV robotski usisavač, nadograđena verzija postojećeg modela Viomi S9. Ponosi se najnovijom tehnologijom sterilizacije koja učinkovito ubija do 99,9% od 5 različitih vrsta bakterija. Budući da je sigurnost na prvom mjestu, UV sterilizacijsko svjetlo automatski se isključuje kad usisavač pređe u stanje pripravnosti ili više nije na podu.

Automatsko pražnjenje
Usisavač zadržava klasičan dizajn Viomi -jevih robotskih usisavača, a nudi i dosta poboljšanja u odnosu na svoje prethodne modele. Tako, uzimajući u obzir najnovije modne trendove na tržištu robotskih usisavača, dolazi u popularnoj kombinaciji s uključenom stanicom za punjenje sa samočišćenjem. Najnoviji sustav omogućuje usisavaču da isprazni spremnik za prašinu bez vaše intervencije, čime se štedi vaše vrijeme i osigurava da se čestice prašine ne vraćaju u prostoriju tijekom pražnjenja.

Sustav trostrukog čišćenja filtera
Kada usisavač otkrije da ima punu posudu za prašinu od 250 ml, automatski se vraća u stanicu za punjenje, koja zahvaljujući inovativnom usisnom mehanizmu od 950 W Damping 2.0 s kratkim crijevom od 381 mm brzo i lako upija svu prljavštinu iz usisavača u vrećicu za prašinu od 3 litre. Prilikom prenošenja smeća iz usisavača u vrećicu za čišćenje koristi se troslojni sustav HEPA filtera koji ne propušta ništa osim čistog zraka bez ikakvih čestica. Punionica je opremljena LED indikatorom – pa će Vas također upozoriti u slučaju da se napuni. Zatim jednostavno jednom mjesečno uklonite vrećicu i zamijenite je novom, sličnom klasičnim usisavačima – na ovaj način nećete doći u dodir s prašinom, jer je vrećica potpuno zatvorena. Osim gore navedenog, stanica za punjenje također ima LED indikator za prikaz preostalog trajanja baterije i prikaz statusa pražnjenja vašeg robotskog usisavača.

Veliki kapacitet čišćenja
Usisna snaga Alpha UV robotskog usisavača je 2700 Pa, što mu omogućuje da se nosi s najmanjim česticama prašine, dlakama, kao i dlakama kućnih ljubimaca. Usisivač je opremljen naprednim i tihim japanskim motorom bez četkica Nidec, koji se može pohvaliti velikom izdržljivošću. U donjem dijelu nalazi se glavna četka s automatskim podešavanjem visine. Rotira se neposredno iznad površine i na taj način lako hvata svu prljavštinu, a automatski detektira vrstu podne površine (pločice, tvrdi podovi, tepisi) i u skladu s tim prilagođava snagu usisavanja. Opremljen spremnikom za vodu od 250 ml, može inteligentno prilagoditi količinu vode koja se dovodi u krpu kako bi se spriječilo nepotrebno curenje vode i oštećenje tla. U kombinaciji s takozvanim uzorkom čišćenja S ili Y, imitirat će pranje ruku kao nijedan drugi model na tržištu. Spomenimo da novi Viomi nudi trostupanjsku elektroničku kontrolu pumpe za vodu i tako se savršeno prilagođava vašim potrebama. Njegov oblik štiti od bilo kakvog izlijevanja vode.

Tehničke specifikacije:

Usisna snaga: 2700 Pa
Bežična veza: WiFi
Povezivost: pametna aplikacija
Kanta za prašinu: 3L
Spremnik za prašinu: 250 ml
Spremnik za vodu: 250 ml
Usisavanje
Mokro brisanje
Automatsko pražnjenje i punjenje
Napredne značajke: ugrađena 24 senzora, Elektronička trostupanjska kontrola za mokro brisanje
Prevladavanje prepreka do 2 cm
Senzori: 24 senzora
Baterija: 5200 mAh, litijeva baterija
Kapacitet čišćenja: do 3,6 h ili 320 m
Dimenzije usisavača: 35 x 35 x 9,8 cm (visina usisnog dijela)
Dimenzije postaje: 35,6 × 25 × 19,3 cm
Težina: 8,1 kg

Jamstvo: 12 mjeseci
EAN: 6923185680918

Dodatne informacije

Težina 11.3000 kg
Dimenzije 41.1 × 43.5 cm