Košarica
0,00 €

Samsung QE43Q60DAUXXH televizor, UHD, Smart TV, Wi-Fi

  • 43″ (108cm) dijagonala zaslona
  • UHD (3840×2160) rezolucija
  • Smart TV – Tizen OS
  • Stopostotni volumen boje uz Quantum Dot tehnologiju
  • 4K Upscaling tehnologija
  • Podrška za HDR10+ tehnologiju

Naša najniža cijena:

413,44  s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 461.93 €

Besplatna dostava za narudžbe iznad 398€

Vrijeme isporuke: do 3 radna dana

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Sjajne, dugotrajne boje s tehnologijom Quantum Dot

Stopostotni volumen boje uz Quantum Dot tehnologiju

Milijarda nijansi boja uz Quantum Dot tehnologiju

Quantum Dot tehnologija donosi Vam našu najbolju sliku dosad. Uz stopostotni volumen boje, Quantum Dot tehnologija svjetlost pretvara u boje koje oduzimaju dah i ostaju precizne u različitim razinama svjetline.

Samsung Tizen OS

Poboljšajte svoju zabavu uz Samsung Tizen operacijski sustav

Iskoristite više od svojeg televizora uz najnovije aplikacije i usluge na Samsung Tizen operacijskom sustavu. Uživajte u besplatnim televizijskim kanalima uživo i tisućama filmova i uz Samsung TV Plus te besprijekornom igranju u oblaku uz Centar za videoigre. Možete čak upravljati svojim dnevnim aktivnostima uz Daily+ i kontrolirati svoje pametne uređaje preko televizora uz SmartThings.

AirSlim dizajn

Elegantniji i tanji nego prije

Nevjerojatno tanak profil Vašeg televizora besprijekorno se uklapa u zid kao nikad prije.

Kvaliteta slike

Quantum Lite 4K procesor

Pametniji, brži 4K procesor

Snažni Samsung procesor optimizira uvjete gledanja i zvuka. Snažno povećavanje rezolucije na 4K omogućuje Vam da svaki sadržaj koji volite gledate u 4K.

Quantum HDR (* Isključujući LATAM)

Širi raspon kontrasta u kinematografskom rasponu
Quantum HDR tehnologija na površinu izvlači sve detalje i pojačava kontrast, tako da svaku sliku možete doživjeti u punoj snazi. Nadmašujući vodeće standarde, dinamičko mapiranje tonova HDR10+ tehnologije stvara dublje tonove crne, živopisnije slike, a detalje uvijek prikazuje u punom sjaju.
* Za 43-inčni Q60D: Kompatibilno s HDR10+* Raspon svjetljivosti Quantum HDR tehnologije temelji se na internim standardima ispitivanja i podložan je promjeni prema uvjetima gledanja ili specifikacijama.

Dual LED tehnologija

Poboljšani kontrast s toplim i hladnim LED pozadinskim osvjetljenjem
Inovativna tehnologija pozadinskog osvjetljenja optimizacijom nijansi boje pozadinskog osvjetljenja donosi jači i precizniji kontrast koji najbolje odgovara sadržaju koji gledate.

Potvrdio PANTONE

Uživajte u autentičnoj boji koju je potvrdio PANTONE

PANTONE potvrda potvrđuje točan izraz 2030 PANTONE boja i 110 novododanih nijansi kože. Stoga možete uživati u preciznom, realističnom iskustvu gledanja bolje nego ikad prije.

Doživljaj igranja


Motion Xcelerator

Doživite poboljšanu jasnoću slike s besprijekornim pokretima

Doživite jasnu sliku dok Motion Xcelerator automatski procjenjuje i predviđa kretanje između okvira kako bi poboljšao glatkoću kretanja Vašeg zaslona.


Game Bar traka

Optimizirajte svoje iskustvo igranja

Veći i širi televizijski zasloni s omjerima 21:9 i 32:9 omogućuju Vam prostrane prikaze i poboljšano iskustvo igranja. Optimizirajte svoje igranje još više uz Game Bar za jednostavan pristup raznim postavkama igre.

Automatski način rada s niskom latencijom (ALLM)

Brže, besprijekornije igranje s niskim kašnjenjem ulaza
Automatski način niske latencije automatski postavlja optimalne postavke latencije za Vaše igre, omogućujući glatko igranje i reakcije na Vaše naredbe.

Hue Sync

Uživajte u osvjetljenju u koje kao da možete uroniti, a koje je usklađeno s Vašim doživljajem
Uronite u dinamički prilagođena okružja koja stvaraju pametna svjetla i koja se automatski sinkroniziraju s bilo kojim sadržajem na zaslonu.

* Pametno svjetlo prodaje se zasebno. * Samo u određenim regijama. * Potreban je Samsung račun. Potrebna je dodatna instalacija aplikacije Philips Hue Sync i plaćena pretplata.

Zvuk


Q-Symphony tehnologija

Televizor i Soundbar zvučnik djeluju u savršenom skladu

Okružite se zvukom s televizora i Soundbar zvučnika koji djeluju u savršenom skladu. Q-Symphony tehnologija obrade zvuka omogućuje televizoru i Soundbar zvučnicima da rade istodobno radi boljeg efekta sveobuhvatnog zvuka bez utišavanja zvučnika televizora.


OTS Lite tehnologija

Prožimajući virtualni zvuk koji prati radnju

3D sveobuhvatni zvuk koji nastaje zahvaljujući našem virtualnom gornjem audiokanalu omogućuje da Vas doživljaj zvuka potpuno obuzme.

Adaptive Sound tehnologija prilagođavanja zvuka

Uživajte u zvuku optimiziranom za Vaš sadržaj
Adaptive Sound tehnologija prilagođivanja zvuka odlikuje se zvučno-prostornom inteligencijom koja optimizira zvuk na temelju analize scena u stvarnom vremenu prema vrsti sadržaja.

SmartThings aplikacija


Ugrađen SmartThings Hub

Besprijekorno povežite svoje pametne uređaje sa svojim televizorom

S ugrađenim čvorištem SmartThings u svojem televizoru možete se besprijekorno povezati na pametne uređaje koji su kompatibilni s Matter i HCA standardima te upravljati njima, bez potrebe za bilo kakvim dodatnim uređajem. Možete čak primati obavijesti o statusu svojih pametnih uređaja izravno sa zaslona televizora.


3D pogled na kartu

Vaš televizor kao upravljački centar Vašeg doma i IoT uređaja

Bolje upravljajte svojim domom uz intuitivni nadzor i kontrolu kućanskih aparata i IoT uređaja putem 3D karte Vaše kuće. Jednostavno pregledavajte i primajte obavijesti o statusu svojih pametnih uređaja na televizijskom zaslonu.


Multi View

Vidite sve na samo jednom zaslonu

Gledajte što se prikazuje na televiziji i na pametnom telefonu, na istom zaslonu, istodobno. Bez obzira na to radi li se o statistici uživo za sportove ili videovodičima za igre, jednostavno povežite svoj telefon za doživljaj višestrukog zaslona kakav nikad prije niste doživjeli. Također možete uživati u optimiziranom obavljanju više zadataka i istovremeno gledati sadržaj.

Dizajn


LaserSlim dizajn

Elegantan i tanak dizajn koji podsjeća na lasersku zraku

Elegantan i moderan dizajn OLED zaslona kombinira jedinstvenu ljepotu sa snažnom funkcionalnošću. Revolucionarnim tankim oblikom i minimalističkim okvirom Vaš se televizor neprimjetno uklapa u svaki interijer.

Dodatne informacije

Rezolucija televizora

3840×2160

Tehnologija prikaza

QLED

Smart TV

Da

Veličina televizora

80 cm – 109 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.