Košarica
0,00 kn (0,00 €)

5 godina jamstva na sve LG Klima uređaje!

Ukoliko ste kupili LG klima-uređaj kod nas, u razdoblju 25. travnja 2019. - 31. prosinca 2019., ostvarujete pravo na program “5 godina LG promotivnog jamstva”. Detalji uvjeta i prava na program “5 godina LG promotivnog jamstva” određeni su Općim uvjetima na www.lge.hr. Skraćenu inačicu Općih uvjeta možete pronaći u nastavku:

1.) Tijekom prvih pet godina, a računajući od dana kupnje proizvoda, isti je pod sveobuhvatnim jamstvom za sve nedostatke koji mogu nastati kao rezultat pogreške u proizvodnji, a podrazumijeva besplatan popravak i besplatne rezervne dijelove, te besplatan popravak na lokaciji proizvoda koliko je proizvod potrebno popraviti na mjestu ugradnje, ili u servisu po potrebi. Prema našim općim uvijetima detaljne informacije nalaze se na jamstvenom listu.

2.) Svaki popravak ili zamjena bit će zabilježeni na jamstvenoj kartici izdanoj od strane LGEMK-a na razdoblje od 5 godina.

3.) Ukoliko je potrebna zamjena uređaja tijekom razdoblja u kojem vrijede Opći uvjeti programa “5 godina promotivnog jamstva uz LG” (čak i više od jednom) polažete pravo na zakonske jamstvene uvjete primjenjive u trenutku zamjene proizvoda, ili jamstvene uvjete i odredbe temeljene na sadašnjim uvjetima koji se primjenjuju do isteka unaprijed utvrđenog trajanja LG-eve kampanje "5 godina promotivnog jamstva" za kupljeni proizvod, ovisno o tome što je povoljnije Vama kao potrošaču.

4.) Ukoliko je proizvod potrebno zamijeniti tijekom trajanja programa “5 godina promotivnog jamstva uz LG” (čak i više od jednom) potrošač polaže pravo na jamstvene uvjete propisane zakonom u trenutku zamjene proizvoda, ili na navedene jamstvene odredbe i uvjete temeljem ovih Općih uvjeta, a koji su važeći do isteka prvobitnog razdoblja programa “5 godina LG promotivnog jamstva” za prvotno kupljen proizvod, ovisno o tome koji su uvjeti povoljniji za kupca.

Jamstvo vrijedi isključivo za uređaje instalirane od strane ovlaštenih LG partnera, a za realizaciju jamstva morate sačuvati dokaz o kupnji (račun).

 

Novosti
Prethodni članak
Obavijest povodom Korona virusa
Sljedeći članak
Besplatna MSI Gaming oprema uz odabrane proizvode