Košarica
0,00 €

Amazfit Balance pametni sat, sivi

  • 1.5″ HD AMOLED zaslon
  • Trajanje baterije: do 14 dana
  • Analiza mentalne i fizičke spremnosti
  • ZEPP OS 3.0 operativni sustav
  • Vodeća GPS točnost u industriji
  • Bluetooth telefonski pozivi

Naša najniža cijena:

275,04  s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 307.3 €

Besplatna dostava za narudžbe iznad 398€

Vrijeme isporuke: do 3 radna dana

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Beskontaktno plaćanje Zepp Payom:
Zahvaljujući partnerstvu između Amazfita i Mastercarda i integraciji NFC tehnologije, Zepp Pay može se koristiti za povezivanje do osam bankovnih kartica u isto vrijeme s vašim Amazfit računom za beskontaktno plaćanje uz zaporku izravno s vašeg zapešća

Analiza psihičke i fizičke sposobnosti:
Postignite idealnu ravnotežu između aktivnosti i regeneracije. Nosite Amazfit Balance pametni sat dok spavate i ujutro ćete dobiti fitness rezultat koji pokazuje koliko ste psihički i fizički spremni za novi dan.

Mjerenje sastava tijela:
Osim preciznog praćenja zdravstvenih podataka kao što su broj otkucaja srca, kisik u krvi, stres i razina sna, Amazfit Balance također se može koristiti za brzo i jednostavno mjerenje osam mjerenja sastava tijela na vašem zapešću, uključujući tjelesnu masnoću, skeletne mišiće, mišiće, postotak vode , koštanu masu, sadržaj proteina, BMI i bazalni metabolizam.

Zepp Aura Savjeti za spavanje i alati za opuštanje:
Uz funkcije nadzora spavanja, meditacije i vježbi disanja ugrađene u pametni sat, korisnici Amazfit Balancea mogu koristiti besplatnu probnu verziju Zepp Aura. Ova usluga spavanja i opuštanja koju pokreće AI stvara zvučne slike koje se inteligentno prilagođavaju biometrijskim očitanjima vašeg Amazfit pametnog sata i pruža detaljna izvješća o spavanju.

Dvopojasni GPS s najvećom preciznošću u industriji:
Doživite GPS praćenje pomoću pametnog sata koji pruža vodeću točnost u industriji, čak i ispod visokih zgrada ili visokog drveća. Dvopojasna GPS antena s kružnom polarizacijom smanjuje smetnje i koristi signale iz 6 satelitskih sustava. Iskoristite prednost uvozom datoteke rute iz aplikacije Zepp i zatim uživajte u nevjerojatno preciznoj navigaciji u stvarnom vremenu sa svog zapešća.

Jamstvo: 12 mjeseci
EAN: 6972596107446

Dodatne informacije

Težina 0,2700 kg
Dimenzije 11,2 × 11,3 cm