Košarica
0,00 €

Anthem, Playstation 4 igra

Pobijedite kao jedan – Iskusi suradnički, akcijski RPG smješten u novi i tajanstveni svijet tvrtki BioWare i EA. Istraži prostrani, divlji, znanstveno-fantastični svijet u online akcijskom RPG-u razvojnog programera koji je odgovoran za serijale Mass Effect i Dragon Age.

Naša najniža cijena:

18,98  s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 21.2 €

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Pobijedite zajedno u opasnom i tajanstvenom svijetu

Istraži prostrani, divlji, znanstveno-fantastični svijet u online akcijskom RPG-u razvojnog programera koji je odgovoran za serijale Mass Effect i Dragon Age. Preuzmi kontrolu nad moćnim egzo-odijelom Javelina – oklopom visoke tehnologije izrađenom da poveća sposobnosti napada i obrane – pridruži se najviše tri prijatelja na mreži i kreni u dosad najveće okruženje otvorenog svijeta tvrtke BioWare. Istraži velike ponore, džungle koje se protežu unedogled i vodene dubine koje vrve od života u neprijateljskom i visoko-dinamičnom dijeljenom svijetu Anthema. Promjenjivi i često opasni vremenski uvjeti, zločesta stvorenja i pljačkaši otežavaju napredak na svakom koraku. Budi na oprezu, surađuj sa svojim saveznicima i nadogradi svoje odijelo Javelina da opstaneš.

Udruži se s Javelinima

Osim nevjerojatnih napadačkih i obrambenih sposobnosti, egzo-odijela Javelina omogućuju ti da se krećeš nevjerojatnom brzinom, letiš nebom i lutaš vodenim dubinama. Dok igraš poboljšat će se ne samo tvoje pilotske sposobnosti kao Javelina već i borbene sposobnosti tvojih egzo-odijela. Svaki puta kada uđeš u ovaj svijet odabrat ćeš jedan od četiri modela Javelina: promjenjivi Ranger, Colosuss jake šake, mistični Storm i Interceptor koji je brz poput munje. Iako svaki igra na drugačiji način, svi troše veliku snagu za napad.

Napeta timska igra

Udruži se s najviše tri igrača u suradničkim pustolovinama u kojima će se nagraditi i zajednički trud i pojedinačne vještine. Izbor egzo-odijela Javelina svakoga igrača odredit će njihovu stratešku ulogu i doprinos. Savršeno i inteligentno uparivanje omogućit će da brzo i jednostavno nađeš druge igrače s kojima ćeš krenuti u pustolovinu.

Beskonačni arsenal

Egzo-odijela Javelina, kao i popratna oprema, oružja i rekviziti, mogu se znatno prilagoditi. Uspinjući se na ljestvici i poražavajući neprijatelje ispunjavat ćeš ciljeve kojima se otključava niz opcija prilagođavanja kako bi Javelini postali dokaz tvoje sposobnosti.

Svijet koji se stalno mijenja

Prostrani, promjenjivi svijet Anthema sa sobom nosi i nepredvidljive uvjete, opasnosti i neprijatelje. S vremenom, Anthem će razviti i proširiti – predstavljajući jedinstvene priče, izazove i događaje koji potresaju svijet. Taj svijet, tako lijep i smrtonosan, testirat će tebe i tvoj tim na svakoj ekspediciji u koju se upustiš.

Dodatne informacije

Težina 0,085 kg
Dimenzije 1,500 × 13,500 × 17,000 cm