Košarica
0,00 €

Assassin’s Creed Odyssey Standard Edition, Playstation 4 igra

Napiši vlastitu Odiseju – Postani legendarni grčki junak u avanturi Assassin’s Creed u kojoj su izbori bitni. Utvrdi svoju legendu u ratom podijeljenom svijetu koji su oblikovali bogovi i ljudi. Nakon što te na smrt osudi vlastita obitelj, kreni na putovanje od prognanog plaćenika do legendarnog grčkog junaka i otkrij istinu o svojoj prošlosti.

Naša najniža cijena:

33,48  s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 37.4 €

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Utvrdi svoju legendu u ratom podijeljenom svijetu koji su oblikovali bogovi i ljudi

Nakon što te na smrt osudi vlastita obitelj, kreni na putovanje od prognanog plaćenika do legendarnog grčkog junaka i otkrij istinu o svojoj prošlosti. Utri svoj put kroz prekrasan svijet koji obilježavaju planine i more. Upoznaj najpoznatije likove iz drevne Grčke i otkrij ključnu točku u povijesti koja ja oblikovala zapadnu civilizaciju. Po prvi put u seriji možeš odabrati junaka koji želiš postati i odlučivati o sudbini svijeta koji te okružuje. Prilagodi svoju opremu i ovladaj novim posebnim mogućnostima, prilagođavajući vještine svog lika željenom stilu igre. Bori se u cijeloj Grčkoj, u žustrim bitkama na kopnu i moru i uđi u legendu.

Postani legendarni junak

Po prvi put u serijalu Assassin’s Creed možeš odabrati lik koji želiš utjeloviti na svom putovanju – Alexios ili Kassandra. Prilagodi opremu, nadogradi svoje mogućnosti i doradi brod te postani grčka legenda.

Otkrij zemlju mitova i legendi

Od snijegom prekrivenih planinskih vrhunaca do dubina Egejskog mora, istraži cijelu zemlju punu neukroćenih krajobraza i gradova na vrhuncu zlatnog doba stare Grčke. Otkrij svijet natopljen mitovima i legendama Od drevnih rituala do poznatih kipova, upoznaj se s legendarnim znamenitostima Grčke i otkrij istinu o mitovima.

Odaberi svoj put

Svojim odlukama oblikovat ćeš svijet oko sebe, što uključuje preko 30 sati razgovora i alternativne završetke igre. Istraži živahan, dinamičan svijet koji se neprestano mijenja i reagira na tvoje odluke.

Sudjeluj u bitkama na kopnu i moru

Demonstriraj svoje ratne vještine i promijeni ishod bitke u Peloponeskom ratu. Upusti se u bitke između Spartanaca i Atenjana u velikim okršajima od po 150 vojnika sa svake strane. Na moru se probijaj kroz brodice u pomorskim bitkama. Prilagodi izgled svog plovila i angažiraj specifične članove posade te prilagodi borbu na moru svom stilu.

Dodatne informacije

Težina 0,088 kg
Dimenzije 1,500 × 13,500 × 17,000 cm