Košarica
0,00 €

Battlefield V, Playstation 4 igra

Bori se u najvećem sukobu čovječanstva – Upusti se u dramatično putovanje preko brutalnih bojišta 2. svjetskog rata.

Naša najniža cijena:

44,69  s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 49.93 €

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

2. svjetski rat kakvom dosad niste svjedočili

Uz Battlefield V, DICE se vraća korijenima i eri u kojoj je pokrenuta franšiza – 2. svjetski rat – nastojeći prenijeti FPS iskustvo 2. svjetskog rata kao nikad dosad. Likove, lokacije i ratna oružja kojima je život udahnula vrhunska tehnologija fine grafike i iskustvo igre za više igrača. Nadahnut izgubljenim stranicama povijesti, Battlefield V uvest će te u 2. svjetski rat – od napada padobranaca do tenkovskih okršaja – u ključnim, iako ponekad zaboravljenim bitkama iz ranih dana ratovanja.

Battlefield V: Firestorm

Lovi i bori se za opstanak u battle royale igri Battlefield V za 4 igrača – pridruži se klasičnom načinu za više igrača i kampanjskom načinu u sklopu besplatnog ažuriranja za sve igrače. Spusti se padobranom u borbu samostalno ili kao dio ekipe od tri člana i vodi rat na kopnu, moru i zraku, dok se ogroman, neprobojni vatreni prsten polako zatvara oko tebe i tvojih neprijatelja. Morat će pokupiti sve što nađeš da bi preživio – oružje, uređaje, opremu, pa čak i borbena vozila – sve ti je dostupno. Pronađi sve što ti je potrebno, od uređaja do granata, od opreme za liječenje do helikoptera – pozovi čak i artiljerijski napad kako bi uništio svoje neprijatelje. Lovi, bori se i opstani i ostani posljednji preživjeli. Ovo je battle royale – potpuno prerađen za Battlefield.

Ključne značajke

Potpuno prilagodljivi vojnici

Izrađuj i prilagođavaj vojnike, oružja i vozila svog društva. Od prepoznatljivih načina za više igrača do suradničkih “Kombiniranih bitki”, tvoje je društvo uvijek uz tebe – spremno za borbu – i raste uz tebe na zajedničkom putovanju.

Neprekinuta kampanja naknadnog sadržaja

‘Tides of War’ donosi nove bitke, fronte i nagrade za ucrtavanje putovanja tvog društva po bojnim poljima 2. svjetskog rata. Počevši s padom velikih europskih naroda i uvodeći te u sve dublji sukob, Tides of War Battlefield V čine neprekidnim putovanjem.

Novi načini kojima bitku možeš okrenuti na svoju stranu

Iskoristi bojno polje na razne neočekivane načine i povedi svoju ekipu u pobjedu. Izgradi utvrde, popravi ratom oštećene strukture ili dovuci stacionarno oružje te maksimalno povećaj razornu moć svog tima te iskoristi prednosti timskog rada više nego ikad dosad.

JAMSTVO: 0

Dodatne informacije

Težina 0,082 kg
Dimenzije 1,500 × 13,500 × 17,000 cm