Košarica
0,00 €

Call of Duty: Black Ops 4, Playstation 4 igra

Proširenje koje sve mijenja – Povratak najigranijeg serijala Call of Duty uz igru Black Ops 4 – osmišljenu za zajednicu. Još više mogućnosti zabave s prijateljima nego ikad dosad!

Naša najniža cijena:

27,95  s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 31.23 €

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Još više mogućnosti zabave s prijateljima nego ikad dosad

Call of Duty: Black Ops 4 donosi vrhunsko taktično iskustvo za više igrača ikad viđeno u serijalu, zajedno s iskustvom ‘zombija’ od prvog dana uz koje dolazi tri puta više pustolovina. Blackout, potpuno novi natjecateljski način inspiriran ‘kraljevskom bitkom’ združuje likove, lokacije, oružje i opremu iz cijelog serijala u sveopćoj borbi za opstanak – sve to uz jedinstveni preokret u Black Ops.

Za više igrača

Smješten između Black Ops 2 i Black Ops 3, način za više igrača unaprijeđen je i osmišljen da nudi veći izbor, koristi više stilova igre i stvara još intenzivnije natjecateljsko iskustvo.

Specialists

Black Ops 4 donosi kombinaciju novih i ponovno osmišljenih Specijalista različitih sposobnosti i načina borbe. Oružje i oprema jedinstveni su za svakoga od njih, pa kombiniranje na temelju stila i načina igre pridodaje boljoj strategiji i timskoj kreativnosti.

Kretanje i ritam

Borba je promišljenija i uravnoteženija nego ikad: način za više igrača iskustvo je koje odbacuje skok iz čučnja ili trčanje po zidovima iz prethodnih igara, a uvodi novi ručni sustav zdravlja da bi igra postala promišljenija i prisilila te da oprezno biraš trenutak kad ćeš regenerirati svoje zdravlje.

Timski rad

Način za više igrača u igri Black Ops 4 naglašava taktičnu timsku igru koja je zahvalna za sve stilove igre koji pridonose timskom uspjehu, a ne samo individualnoj izvedbi. Igrači mogu kombinirati svoje talente s onima drugih igrača kako bi udružili snage čime timska igra postaje moćnija od igre bilo kojeg individualnog igrača.

Blackout

Blackout je potpuno novi način igre u stilu Kraljevske bitke koji sukobljava najviše igrača jedan protiv drugoga u povijesti serijala, a odvija se na najvećoj mapi u Call of Duty ikad napravljenoj.

Poznati likovi i lokacije

Blackout donosi klasične likove za igru iz prethodnih igara Black Ops s velikom mapom i lokacijama nadahnutim omiljenim mapama fanova u načinu za više igrača uključujući poznate Nuketown i Firing Range.

Klasično oružje i vozila

Blackout uključuje klasično oružje iz igre Black Ops s različitim vrstama streljiva i opreme koje igrači mogu zaplijeniti po cijeloj mapi. Igrači će također moći pronaći i upravljati vozilima na zemlji, moru i u zraku.

Dodatne informacije

Težina 0,079 kg
Dimenzije 1,500 × 13,500 × 17,000 cm