Košarica
0,00 €

Call of Duty Modern Warfare, Playstation 4 igra

Pripremi se za tamu – Opremi se za odvažnu novu verziju vođenu pričom klasičnog serijala Modern Warfare igre Call of Duty.

Unesi se u novu, surovu i provokativnu inkarnaciju serijala Modern Warfare. Novo izdanje razvojnog tima Infinity Ward, tvorca serijala Modern Warfare, uvući će te u prljavu kampanju priče za jednog igrača kojom se žele pomaknuti granice i postaviti novi temelji franšize.

Naša najniža cijena:

61,43  s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 68.63 €

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Pregled igre

Poremeti ravnotežu globalne moći u ulozi ubojitog operatera Tier One.

Unesi se u novu, surovu i provokativnu inkarnaciju serijala Modern Warfare.

Novo izdanje razvojnog tima Infinity Ward, tvorca serijala Modern Warfare, uvući će te u prljavu kampanju priče za jednog igrača kojom se žele pomaknuti granice i postaviti novi temelji franšize.

Uključi se u tajne operacije koje oduzimaju dah zajedno s raznolikom postavom međunarodnih specijalnih operativaca i boraca za slobodu, puškarajući na putu kroz legendarne europske znamenitosti i promjenjive, opasne srednjoeuropske zone.

Kampanja
Doživite visceralnu i dramatičnu kampanju za jednog igrača koja pomiče granice i krši pravila kako samo Modern Warfare može.

Za više igrača
Suprotstavite se najboljima na svijetu na vrhunskom igralištu za više igrača na internetu. Doživite intenzivne 2 na 2, brze 6 na 6 i ogromne Ground War bitke s mnogo sudionika te još mnogo toga.

Specijalne operacije
Udružite se i krenite u proširene, međusobno povezane operacije, zajedno s mnoštvom ciljeva u više faza protiv novih i agresivnih prijetnji.

JAMSTVO: 0

Dodatne informacije

Težina 0,080 kg
Dimenzije 1,500 × 13,500 × 17,000 cm