Košarica
0,00 €

Call of Duty: WWII Standard Edition, Playstation 4 igra

Utemeljeno na povijesnim činjenicama – Povratak stvarnim korijenima najpopularnije franšize Call of Duty. Vratite se u najlegendarniji vojni sukob 20-tog stoljeća i dramatičnu pozadinu koja je prvotno inspirirala izuzetno popularni serijal Call of Duty – sada redefiniran za novu generaciju igara.

Naša najniža cijena:

33,48  s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 37.4 €

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Borite se na najpoznatijim bojištima 2. svjetskog rata

Vratite se u najlegendarniji vojni sukob 20-tog stoljeća i dramatičnu pozadinu koja je prvotno inspirirala izuzetno popularni serijal Call of Duty – sada redefiniran za novu generaciju igara. Krenite na intenzivno putovanje velikim poprištima rata u Europi kao dio združene braće koja se bori i pokušava očuvati slobodu dok je svijet na rubu tiranije. Udružite se na mreži s prijateljima u ekipe i iskusite samostalnu kooperacijsku kampanju koja se temelji na priči.

Multiplayer
Brza i realna akcija

Iskusite najnoviji ratni način War Mode u kojem igrači moraju raditi kao ekipa kako bi porazili neprijatelja. Ovo iskustvo igranja za više igrača Multiplayer koje se temelji na priči uvodi igrače u niz legendarnih bitki Drugog svjetskog rata u kojima se sukobljavaju sile Saveznika i Osovine u obliku timskih napada i obrambenih misija.

Istovremeno divizije iz temelja mijenjaju način na koji ulažete u svoju karijeru u načinu Multiplayer. Odaberite jednu od pet legendarnih divizija iz Drugog svjetskog rata od kojih svaka ima posebne vještine vježbanja i rukovanja oružjem te ojačajte svoj individualni stil igranja dok dominirate neprijateljem.

Društveni prostor
Headquarters

Headquarters je potpuno novo i neobično iskustvo za igru Call of Duty: WWII. Tu ćete se natjecati, dobivati nagrade, pokazivati svoja dostignuća i povezivati se sa svojim prijateljima. Ovakvo nešto niste vidjeli do sada u franšizi Call of Duty; Headquarters preobražava voljeni način igranja za više igrača serije mijenjajući način na koji sudjelujete u igri i kako igrate s drugim igračima.

Zagrijte se u dvorani Firing Range, dokažite da ste najbolji u areni 1-v-1 Pit, gledajte utakmice esportova Call of Duty uživo u prikazu Theater, opremite se protuzračnim oružjem i mnogo više u namijenjenom društvenom prostoru.

Nova vrsta vojnika
Nazi Zombies

Upustite se na jezivo, zloslutno i misteriozno putovanje snježnim bavarskim selom u njemačkom Mittelburgu u potrazi za neprocjenjivim umjetničkim djelima koje su ukrale sile Osovine. No pripazite – to mjesto čuva mračnu tajnu i ključ nezamislive snage.

Dodatne informacije

Težina 0,085 kg
Dimenzije 1,500 × 13,500 × 17,000 cm