Košarica
0,00 € (0,00 kn)

D-Link DWA-137, USB bežični adapter

  • USB 2.0 priključak
  • Odličan raspon Wireless signala
  • Rotirajuća antena
  • Podržava WEP/WPA/WPA2 enkripciju
  • 802.11n (Wi-Fi 4)

Naša najniža cijena:

25,01  (188,00 kn) s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 25.49 €

Besplatna dostava za narudžbe iznad 3000 kn

Vrijeme isporuke: do 3 radna dana

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

DWA-137 Wireless N High-Gain USB Adapter povezuje vaše računalo s bežičnom mrežom velike brzine i pruža brzu bežičnu vezu s vrhunskim prijemom. Jednom kada se povežete, možete pristupiti brzoj internetskoj vezi vaše mreže i početi pregledavati web, strujati videozapise i glazbu, igrati online igre i dijeliti sadržaj sa svojim prijateljima.

Vrhunska izvedba
DWA-137 pruža brze bežične performanse za vaše računalo. Jednostavno možete dodati Wireless N High-Gain USB Adapter i početi pregledavati web, dijeliti datoteke i pisače i razgovarati na mreži. Poboljšajte svoje internetsko iskustvo bržom bežičnom vezom i uživajte u glatkim digitalnim telefonskim pozivima, igricama, preuzimanju i video streamingu.

Poboljšani bežični domet
DWA-137 dizajniran je za bežično povezivanje na teško dostupnim mjestima. Njegova antena visokog pojačanja pruža pojačan prijem signala tako da možete uživati u bežičnoj pokrivenosti na većoj udaljenosti nego s običnim bežičnim adapterom. Antena se također može okretati tako da možete eliminirati mrtve točke finim podešavanjem položaja kako biste dobili najbolju dostupnu bežičnu vezu. Povećajte svoju bežičnu izvedbu povezivanjem s bežičnim N usmjerivačem i ostanite povezani s gotovo bilo kojeg mjesta u vašem domu.

Jednostavan za postavljanje, jednostavan za korištenje
D-Linkov Čarobnjak za postavljanje pruža vam jednostavan način za postavljanje Wireless N High-Gain USB adaptera. Dodavanje funkcije Wi-Fi Protected Setup (WPS) pruža napredne sigurnosne značajke koje ostaju dovoljno jednostavne da ih svatko može ispravno konfigurirati. Nema potrebe za ručnim postavljanjem složenih kodova za šifriranje; jednostavno pritisnite gumb za autorizaciju vašeg uređaja na mreži. DWA-137 također je kompatibilan s 802.11g tehnologijom, tako da ga možete koristiti i sa starijom opremom.

JAMSTVO: 24 mjeseca

Dodatne informacije

Težina 0,064 kg
Dimenzije 2,500 × 12,000 × 19,500 cm