Košarica
0,00 €

Detroit: Become Human, Playstation 4 igra

Oblikuj budućnost – Koliko ćeš daleko ići da budeš slobodan u ovom interaktivnom neo-noir trileru? Uđi u Detroit bliže budućnosti u 2038. – grad pomlađen visoko naprednim androidima koji postoje samo da bi služili čovječanstvu. Ali to će se promijeniti…

Naša najniža cijena:

33,48  s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 37.4 €

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Od tvoraca Heavy Rain
Što nas čini ljudima?

Uđi u Detroit bliže budućnosti u 2038. – grad pomlađen visoko naprednim androidima koji postoje samo da bi služili čovječanstvu. Ali to će se promijeniti… Stavi se na mjesto tri različita androida dok ovaj hrabri svijet tetura na rubu kaosa. Tvoje odluke dramatično mijenjaju način na koji se intenzivna, razgranata priča odigrava. S tisućama izbora i mnoštvom završetaka, na koji ćeš način utjecati na budućnost Detroita?

Odigraj svoju ulogu u napetoj priči

Uđi u svijet u kojem moralne dileme i teške odluke mogu pretvoriti robove androide u revolucionare koji mijenjaju svijet. Otkrij što znači biti čovjek iz perspektive autsajdera – i vidi svijet kroz oči stroja.

Njihovi životi, tvoji izbori

Oblikuj ambicioznu razgranatu priču u kojoj tvoje odluke ne samo da određuju sudbinu tri glavna lika, već sudbinu cijelog grada Detroita. Na koji način kontroliraš Karu, Connera i Marcusa može značiti život ili smrt – i ako jedan od njih plati glavom priča se i dalje nastavlja…

Glavni likovi

Preuzmi kontrolu nad tri protagonista s kojima možeš igrati, a koji mogu promijeniti sudbinu ljudi i androida…

Na čijoj si strani? – Conor

Postani kritičan prototip, koji istražuje scene zločina i nerede diljem užurbanog metropolisa Detroita. Kao posebni policijski istražitelj Conner tvoja je misija pomoći policiji Detroita u pronalaženju devijantnih – androida koji su se oslobodili svojih programa, napustili svoje vlasnike ili su se okrenuli kriminalu. Hoćeš li ostati hladan, kalkulirajući i bezobzirno analitičan u svom poslu? Ili ćeš početi osjećati empatiju za svoju ugroženu braću androide i smatrati legitimnost svoje misije upitnom?

Gdje je granica u borbi za slobodu? – Markus

Vaša se prilika da dodate ulje na vatru, koja bi mogla dovesti do ustanka androida, skriva u odmetniku Markusu koji se oslobodio svojeg programiranja. Nakon što je pobjegao od svojeg gospodara i pridružio se grupi nezadovoljnika iz podzemlja, Markus se posvetio organiziranom oslobađanju populacije androida grada Detroita – međutim u njegovom izravnom obraćanju ljudima hoćete li ga izvesti na put pacifističkog uništenja ili nasilja nezadovoljnika?

Što znači postati čovjek? – Kara

Vidi siromašnu i uništenu stranu Detroita kroz oči novostvorenog androida koja se oslobodila svog programa. Klasificirana kao devijant i u bijegu s nevinom djevojkom koju se zaklela štititi, Kara je bačena u brutalni svijet u kojem je moraš povesti da prihvati nejednakosti koje je okružuju… ili da teži poduzeti nešto kako bi svoje surogat dijete održala sigurnim.

Dodatne informacije

Težina 0,083 kg
Dimenzije 1,500 × 13,500 × 17,000 cm