Košarica
0,00 €

Dreams, Playstation 4 igra

Sanjajte bilo što, igrajte sve -Stvarajte, igrajte i dijelite vlastite igre i doživljaje u nevjerojatnoj novoj igri tima LittleBigPlanet. Dreams je nevjerojatan svemir igre koji se neprestano širi iz nagrađivanog studija Media Molecule, autora platformi LittleBigPlanet i Tearaway, na kojima možete otkriti igre koje je izradila zajednica… i naučiti kako izraditi svoje.

Naša najniža cijena:

33,48  s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 37.4 €

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Uđi u svijet neograničenog potencijala

Dreams je nevjerojatan svemir igre koji se neprestano širi iz nagrađivanog studija Media Molecule, autora platformi LittleBigPlanet i Tearaway, na kojima možete otkriti igre koje je izradila zajednica… i naučiti kako izraditi svoje.

Kao najnovija evolucija načela studija Play, Create, Share, Dreams vam daje priliku da oslobodite svoju kreativnost. Oživite svoje ideje inovativnim alatima koje je jednostavno upotrebljavati, a zatim ih podijeliti s globalnom zajednicom.

Bez obzira na to želite li stvarati igre, glazbu, slike, animacije, skulpture, filmove i sve ostalo, Dreams je iznimno digitalno igralište na kojem je sve moguće.
Način za igre

Stvarajte, surfajte i nadahnite se

Dream Shaping
Saznajte kao dizajnirati vlastite igre, animirati, izrađivati glazbu i još mnogo toga uz videovodiče koje je jednostavno pratiti, a zatim ih dijelite i surađujte s ostalima.

Dream Surfing
Pregledavajte jedinstvene kreacije koje su prenijeli drugi igrači. Ocijenite ih, preporučite prijateljima ili se nadahnite za vlastite dizajne.

Art’s Dream
Započnite kampanju pune duljine koja se proteže niz više žanrova razvojnog studija Media Molecule koja prikazuje obuzimajući kreativni potencijal igre Dreams.

JAMSTVO: 0

Dodatne informacije

Težina 0,110 kg
Dimenzije 1,500 × 13,500 × 17,000 cm