Košarica
0,00 €

DriveClub, Playstation 4 igra

VOZITE ZAJEDNO, POBIJEDITE ZAJEDNO – Natječi se za svoj klub u najmoćnijim automobilima svijeta. DRIVECLUB si ti i tvoji prijatelji. Riječ je o timskom radu; o međusobnoj borbi jednih za druge i osvajanju nagrada&mbsp;zajedno – najvažnije, riječ je o zajedničkom uživanju u istinskom uzbuđenju svake utrke.

Naša najniža cijena:

8,63  s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 9.64 €

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Utrkujte se zajedno
Podijelite uzbuđenje utrkivanja u Klubu

DRIVECLUB si ti i tvoji prijatelji. Riječ je o timskom radu; o međusobnoj borbi jednih za druge i osvajanju nagrada&mbsp;zajedno – najvažnije, riječ je o zajedničkom uživanju u istinskom uzbuđenju svake utrke. Povezuje te s prijateljima i uvijek možeš dijeliti svoja iskustva, slati i primati izazove te držati korak s timom.

Pridruži se Klubu

Ostvari pristup u više utrka i u posebne izazove igrajući u Klubu. Pridruži se postojećem Klubu ili formiraj vlastiti i udruži se s najviše pet vozača. Udružite se i predstavljajte svoj Klub u prigodnim bojama tima i oznakama za automobile. Sve što oni čine pomaže tebi, a sve što ti činiš pomaže Klubu da postigne više.

Prihvati suočavanja i izazove

Stalni i raznoliki izazovi održavaju igru svježom i jedinstvenom, a samo igranje je tako jednostavno da odgovara svakom igraču. Svaka dionica pojedine staze pruža ti novu priliku za suočavanje s nekim drugim natjecateljem u zajednici DRIVECLUB kako bi proslavio sebe i svoj Klub. Prilagodi iskustvo oblikujući vlastite izazove i podijeli ih sa svijetom.

Dodatne informacije

Težina 0,086 kg
Dimenzije 1,500 × 13,500 × 17,000 cm