Košarica
0,00 €

Fallout 76, Playstation 4 igra

Naša budućnost počinje – Pod prijetnjom nuklearnog istrebljenja, doživite najveći i najdinamičniji svijet ikad stvoren u legendarnom Fallout svemiru.

Naša najniža cijena:

30,20  s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 33.74 €

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Uronite u postnuklearnu Ameriku

Od tvoraca igara Skyrim i Fallout 4 dolazi igra Fallout 76, novi unos u voljenoj i postapokaliptičnoj RPG franšizi. U ovom prednastavku svaki preživjeli čovjek je stvarna osoba. Pod prijetnjom nuklearnog istrebljenja morat ćete surađivati kako bi preživjeli ogroman i dinamičan svijet. Reclamation Day, 2102. Dvadeset i pet godina otkako je pala bomba, vi i vaši sunarodnjaci Vault Dwellers, najbolji od najboljih u naciji, krećete prvi put u razrušenu pustoš Zapadne Virginije. Igrajte sami ili s drugima dok istražujete, obavljate misije, gradite i svladavate najveće prijetnje pustoši.

Istražite postapokaliptičnu zemlju čudesa.

Otkrijte šest različitih regija koje su oživjele novim grafikama, osvjetljenjem i tehnologijom za izradu okoline. Od šuma u Apalačima do toksičnih, grimiznih prostranstava Cranberry Boga, svaka regija nudi posebne opasnosti i nagrade. Postnuklearna Amerika nije nikad izgledala tako lijepo.

Izgradite svoj američki san

Upotrijebite novu platformu „Construction and Assembly Mobile Platform“ (C.A.M.P.) kako biste gradili i izrađivali bilo gdje na svijetu. Vaš C.A.M.P. omogućit će vam prijeko potrebno sklonište, zalihe i sigurnost. Možete otvoriti i trgovinu s robom za druge preživjele – samo se pazite, nisu svi dobri.

Steknite moć atoma

Samo ili s drugim preživjelima, otključajte pristup ultimativnom oružju: nuklearnim raketama. Uništavajte i stvorite zone koje će sadržavati rijetke i vrijedne resurse. Hoćete li štiti ili pustiti moć atoma? Izbor je vaš.

Preživjeti zajedno

Stvorite svog lika i uronite u epski otvoreni svijet igre Fallout 76. U prelijepom i trajnom svijetu na mreži iza svake osobe koju susretnete nalazi se stvarni igrač.

Dodatne informacije

Težina 0,089 kg
Dimenzije 1,500 × 13,500 × 17,000 cm