Košarica
0,00 €

Far Cry 5 & Far Cry New Dawn set, Playstation 4 igre

Oslobodi grad iz ruku opasnih kultista u igri Far Cry 5 za PS4. Dok u Far Cry New Dawn možeš istražiti postapokaliptično izdanje svijeta Hope Countyja u nastavku Far Cry-a 5.

Naša najniža cijena:

61,43  s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 68.63 €

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Kopnom, cestom ili avionom – osvoji okrug Hope na svoj način

Kada Project at Eden’s Gate – banda kultnih fanatika odlučna da spasi duše, htjele one to ili ne – učvrsti svoje uporište u okrugu Hope, Montana, zarobljeni mještani imaju dvije opcije: prihvatiti iskupljenje ili im priuštiti pakao.

Pobuni se zajedno s mještanima i istjeraj kultiste pljačkaše i njihove karizmatične vođe Josepha Seeda i njegovu trojicu braće, „Heralde“. Prihvati pomoć običnog naroda, bori se uz njih i uzvrati udarac opresivnom kultu da bi vratio slobodu.

Nova značajke u igri Far Cry 5

Ubisoft Montreal pomiče granice svog najpoznatijeg ciklusa i preoblikuje neke od ključnih elemenata na kojima se temelji: od istraživanja i razvoja priče do načina za više igrača i suradničke igre.

Borba za ono što je preostalo od svijeta

Vrati se u Hope County iz igre Far Cry 5 17 godina nakon što je globalna nuklearna katastrofa uništila većinu civilizacije i bori se za opstanak s preostalim stanovnicima, koji su sada okupljeni u odvojenim skupinama lutalica.

U tom novom svjetskom poretku opaki Highwaymeni – predvođeni sestrama blizankinjama Mickey i Lou – oduzimaju preživjelima sve raspoložive resurse na ubojit način. Pomozi onima koji su ostali braniti svoju zemlju od tih nemilosrdnih napada ili im se pridruži kako bi predvodio borbu.

Kao posljednja crta obrane Hope Countyja, pomozi preživjelim zajednicama da ojačaju i izrade improvizirani arsenal u eskalacijskim ekspedicijama po zemlji i formiraj neočekivane saveze kako bi zaštitio svoj teritorij u ovoj novoj opasnoj graničnoj zoni.

JAMSTVO: 0

Dodatne informacije

Težina 0,181 kg
Dimenzije 3,000 × 13,500 × 17,000 cm