Košarica
0,00 €

GTA V Premium Edition, Playstation 4 igra

Uronite u živote triju vrlo različitih kriminalaca, Michaela, Franklina i Trevora koji u nizu smionih i opasnih pljački riskiraju sve i zbog kojih mogu doživotno završiti u zatvoru. Criminal Enterprise početni pak je najbrži način za nove Grand Theft Auto Online da započnu svoje kriminalno carstvo. Dobijte pristup velikom izboru popularnog sadržaja u GTA Online uključujući kuće, tvrtke, oružja, vozila i još mnogo toga – cijeli sadržaj vrijedi preko GTA$10,000,000 ako se kupuje odvojeno. Dodatno dobijate, i GTA$1,000,000 u GTA Online-u kako bi vam pomogli pokrenut vaš režim nad Los Santos-om i Blaine županijom.

Naša najniža cijena:

27,95  s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 31.23 €

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Trostruka nevolja

Dobro došli u Los Santos

Uronite u živote triju vrlo različitih kriminalaca, Michaela, Franklina i Trevora koji u nizu smionih i opasnih pljački riskiraju sve i zbog kojih mogu doživotno završiti u zatvoru.

Istražite zapanjujuće svjetove Los Santosa i Blaine Countyja u ultimativnom iskustvu igre Grand Theft Auto V koja dolazi s cijelim nizom tehničkim nadogradnji i poboljšanja za povratnike i nove igrače. Osim povećane udaljenosti iscrtavanja slike i bolje razlučivosti, igrači mogu očekivati i mnogo dodataka i poboljšanja uključujući:

  • Nova oružja, vozila i aktivnosti.
  • Više životinja.
  • Gušći promet.
  • Nova vegetacija.
  • Poboljšani efekti oštećenja i vremenskih uvjeta i još mnogo toga.

Uključeno u GTAV

Grand Theft Auto Online

Grand Theft Auto Online dinamičan je svemir igre Grand Theft Auto koji se stalno razvija, a u igrama na mreži može igrati do 30 igrača. Igra GTA V pružit će vam potpuno iskustvo koje uključuje sve postojeće nadogradnje igre i sadržaj dostupan od prvog izdanja.

Napredujte kako biste postali prvi čovjek vlastitog carstva kriminala tako što ćete krijumčariti robu ili osnovati motociklistički klub i vladati ulicama. Suradnjom igrača prijeđite zahtjevni nastavak „Heists“ ili budite dio nastavka nabijenog adrenalinom „Stunt Races“; natječite se u jedinstvenim načinima igre u kojima se natječete protiv drugih timova ili kreirajte vlastiti sadržaj za igranje i dijeljenje s Grand Theft Auto zajednicom.

Igrači koji nam se pridružuju s konzole PS3 dobit će poseban pristup dodatnim sadržajima na konzoli PS4, uključujući iznimno rijetke verzije klasičnih vozila iz cijele serije igre Grand Theft Auto kao što je „Dukes“, Dodo hidroavion i brži zrakoplov kojim se još lakše upravlja.

JAMSTVO: 24 mjeseca

Dodatne informacije

Težina 0,098 kg
Dimenzije 1,400 × 13,500 × 17,000 cm