Košarica
0,00 €

God of War Standard Edition, Playstation 4 igra

Novo praskozorje poluboga – Kratos se vraća u potpuno novom poglavlju serijala za konzolu PlayStation 4 koje je osmišljeno u Sonyevom centru u Santa Monici.

Naša najniža cijena:

61,43  s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 68.63 €

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Skriveno čudovište
Kontrolirajte bijes

Nakon svoje osvete nad bogovima Olimpa Kratos sada živi u području nordijskih božanstava i čudovišta. U ovom surovom, neoprostivom svijetu bori se za preživljavanje i podučava sina istim vještinama. Kao mentor i zaštitnik sinu koji je odlučan zaslužiti njegovo poštovanje, Kratos je suočen s neočekivanom prilikom da svlada bijes koji ga je dugo definirao. God of War ujedinjuje sve znakove ikonske serije – brutalne i epske borbe u nezamislivim razmjerima – te spaja ih snažnom i uzbudljivom pričom koja ponovno uspostavlja svijet Kratosa.

Potpuno nova priča

Kao mentor i zaštitnik sina koji je odlučio pridobiti njegovo povjerenje Kratos se suočava s neočekivanom prilikom da svlada bijes koji ga je dugo obuzimao. Nakon što prouči mračnu sudbinu rodoslovlja koju je prenio svojim potomcima, on se nada ispraviti svoje nedostatke – i strahote – svoje prošlosti.

Mračniji svijet

Zađite se u divljinu šuma, planina i područja norveške prirode kako biste zakoračili u izrazito nepoznatu i opasnu zemlju u kojom vlada mnoštvo stvorenja, čudovišta i bogova.

Opaka borba

Neprimjetna kamere preko ramena omogućava još bolji doživljaj akcije – bliske, frenetične i odvažne borbe. Kratosova je snažna magična sjekira iznimno jako oružje kao i višenamjensko oruđe za istraživanje. Uvijek budite na oprezu.

Čudovišta igre God of War

Otkrijte neke od zaprepašćujućih bića koje ćete susresti tijekom svojeg putovanja. Svjedočite njihovoj promjeni od početnog crteža do digitalnog bojanja pa sve do cjelovitog animiranoga lika u igrici.

Draugr

Osjetite strah od besmrtnog užasa potaknutog čistim bijesom – pravi bljesak na Midgardu.

Vatreni trol

Ustupite od straha pred monstruoznim licem ovog osamljenog stvorenja s nevjerojatnom snagom i elementarnim snagama.

Povratnica

Svjedočite snazi ove strašne čarobnice predane magiji Seider.

Dodatne informacije

Težina 0,080 kg
Dimenzije 1,500 × 13,500 × 17,000 cm