Košarica
0,00 €

Gran Turismo Sport Standard Edition PS4

Revolucija utrka – Višestruka dobitnica nagrada, serija igara Real Driving Simulator po prvi put žurno stiže na konzolu PlayStation 4 i pruža ti visokooktanska uzbuđenjima koja će ti doista ubrzati puls.

Naša najniža cijena:

33,48  s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 37.4 €

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Ponovno doživi sva uzbuđenja motoutrka

Revolucija utrka

Višestruka dobitnica nagrada, serija igara Real Driving Simulator po prvi put žurno stiže na konzolu PlayStation 4 i pruža ti visokooktanska uzbuđenjima koja će ti doista ubrzati puls. U suradnji s organizacijom FIA (Federation Internationale de l’Automobile), tvrtka Polyphony Digital osmislila je prilagođenu i pristupačnu igru u kojoj mogu uživati svi, od običnih vozača do pravih zaljubljenika u automobile. Veži se i uputi na dva mrežna prvenstva – predstavljaj svoju zemlju u Kupu nacija i vozi za svog omiljenog proizvođača automobila u Kupu proizvođača. Možeš li ostvariti povijesnu pobjedu u prvoj službeno priznatoj videoigri u stvarnom svijetu motoutrka?

Stvarni automobili

Svako vozilo digitalno je rekonstruirano do najsitnijeg detalja. Od unutarnje strukture prednjih svjetala do šavova na sjedalima, tim tvrtke Polyphony Digital Inc. dao si je zadatak da svako vozilo dizajnira s jednakom strašću koja je vodila njihove izvorne tvorce. Čitava se postava sastoji od više od 174 vozila te uključuje natjecateljska i serijska vozila koja čine spektar vozila po mjeri svakog zaljubljenika u vožnju.

Izvorni automobili

Projekt Vision Gran Turismo omogućio je svjetskim proizvođačima automobila da dizajniraju cestovne automobile iz mašte i ožive ih u virtualnom svijetu videoigre Gran Turismo 6. Projekt će se nastaviti i u videoigri Gran Turismo Sport.

Vožnja

Baš kao i kod vožnje stvarnih automobila, vozilom u igri moći ćete upravljati s pomoću složenijih kontrola. Premda se temelji na načelima prvog nastavka Gran Turismo, novi fizički engine znatno se razvio zbog čega je prikladan i za početnike i za iskusne igrače. Od osnovnih vještina kao što su stiskanje kočnice i ulazak u zavoj, osnove se mogu učiti od samog početka, što će se pokazati iznimno važnim za nove igrače neiskusne u vozačkim igrama.

JAMSTVO: 0

Dodatne informacije

Težina 0,082 kg
Dimenzije 17,000 × 13,500 × 1,500 cm