Košarica
0,00 €

Horizon Zero Dawn, Playstation 4 igra

Zemlja više nije naša – U doba kada Strojevi lutaju zemljom i čovječanstvo više nije dominantna vrsta, djevojka-lovac po imenu Aloy kreće na putovanje kroz koje će otkriti svoju sudbinu.

Naša najniža cijena:

8,63  s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 9.64 €

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Daleka budućnost
Sljedeća era čovječanstva

U bujnom postapokaliptičkom svijetu u kojem je priroda progutala ruševine zaboravljene civilizacije, džepovi čovječanstva žive u primitivnim lovačko-sakupljačkim plemenima. Njihovu vladavinu nad novim divljim prostranstvima ugrožavaju Strojevi – strašna mehanička stvorenja nepoznatog podrijetla.

Izopčenica u potrazi za pripadnošću

Igrajte kao Aloy, djevojka-lovac u potrazi za svojom sudbinom među ostacima drevne prošlosti. Kao osoba od koje je vlastito pleme zaziralo već od njena rođenja, Aloy je naučila iskoristiti svoju okretnost, lukavštinu i ubojitu preciznost gađanja u lovu na Strojeve, obrani od suparničkih plemena i preživljavanju u negostoljubivoj divljini.

Izgubljena povijest
Tajne starih

Putujte kroz svijet ispunjen čudnim artefaktima i lomnim ruševinama kako biste otkrili njegove najdublje tajne. Kako su Strojevi uspjeli zavladati ovim svijetom i što se dogodilo s prijašnjom civilizacijom? Odgovori mogu odrediti Aloyinu sudbinu – i sudbinu samog čovječanstva.

Protiv svih izgleda

Upusti se u duboko, uzbudljivo RPG iskustvo koje uključuje složenu taktičku bitku. Opremi primitivnu opremu naprednom tehnologijom i izradi naprave kojima ćeš predatore pretvoriti u plijen. Razvijanjem jedinstvenih strategija uništi različite Strojeve i upregni uhvaćene primjerke da rade za tebe.

Dinamični svijet
Vrhunska tehnologija otvorenog svijeta

Istraži živopisne krajobraze bogate prirodnim ljepotama. Uputi se kroz šume zadivljujućih pojedinosti, impresivne planinske lance i živopisne ruševine izumrle civilizacije objedinjene u dinamičnom svijetu u kojem se mijenjaju vremenske prilike i u kojima noć zamjenjuje dan.

Dodatne informacije

Težina 0,075 kg
Dimenzije 1,500 × 13,500 × 17,000 cm