Košarica
0,00 €

Just Cause 4 Day One Edition, Playstation 4 igra

Just Cause 4 Day One Edition (Steelbook + Neon Racer DLC). Sprema se oluja – Pridružite se Ricu Rodriguezu u Južnoj Americi u četvrtom nastavku akcijske avanture iz serijala Just Cause.

Naša najniža cijena:

22,26  s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 24.87 €

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Prebrodite najteže uvjete i pobijedite najnaprednijeg neprijatelja dosad

Pripremite se za još jednu vrhunsku avanturu otvorenog svijeta u liku Rica Rodrigueza, borca za pravdu, dok padobranom iskače u egzotične predjele Južne Amerike. Istražite Solis, prostranu i raznoliku državu razdiranu sukobima, opresijom i razdobljima sve ekstremnijih vremenskih uvjeta. Putujte cestama, zrakom, makadamom i morem u svom lovu na nemilosrdnu privatnu vojnu organizaciju. Dok istražujete raznolik teren, otkrijte tajnu o životu Ricova oca u Solisu te razlog nepredvidivog vremena koje pustoši lokalno područje.

Ekstremni vremenski uvjeti

Borite se protiv svojih neprijatelja u zastrašujućim vremenskim uvjetima, uključujući varljiva tornada i tropske oluje, te uz pomoć dosad nikad viđene fizike u igri okrenite ekstremne vremenske uvjete u svoju korist.

Prostran otvoreni svijet

Istražite Solis, južnoameričku zemlju čija je površina od 1024 četvorna kilometra vaše egzotično igralište – od prašuma i pustinja do planinskih vrhova prekrivenih snijegom, a sve to začinjeno sukobima, tajnama i neizrecivim opasnostima.

Tehnološki iznimno napredan neprijatelj

Predvodite pobunu protiv tehnološki napredne, privatne vojne organizacije Black Hand i sučelite se s Gabrielom Morales, najsnažnijom, najsposobnijom i najnepredvidljivijom antagonisticom dosad.

Dodatne informacije

Težina 0,175 kg
Dimenzije 1,600 × 14,000 × 17,500 cm