Košarica
0,00 €

Kingdom Hearts III Standard Edition, Playstation 4 igra

Borite se za svjetlo – Čeka vas avantura u brojnim svjetovima Disneyja i Pixara u najnovijem hvaljenom akcijskom RPG serijalu tvorca Square Enix. Uskočite u akcijsku avanturu u novom nastavku akcijskog RPG serijala tvorca Square Enix i Disneyja.

U igri Kingdom Hearts pratimo Soru, nositelja ključa Keyblade, na njegovom zadatku s Donaldom i Goofyjem za zaustavljanje invazije Heartlessa.

Naša najniža cijena:

11,21  s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 12.53 €

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Uskočite u akcijsku avanturu u novom nastavku akcijskog RPG serijala tvorca Square Enix i Disneyja.

U igri Kingdom Hearts pratimo Soru, nositelja ključa Keyblade, na njegovom zadatku s Donaldom i Goofyjem za zaustavljanje invazije Heartlessa. Pridružite im se dok putuju šarolikim mjestima iz naslova Toy Story, Big Hero 6, Tangled, Hercules, Monsters Inc i mnogo više.

Putem će se herojski trojac udružiti s voljenim Disneyjevim i Pixarevim likovima dok se upuštaju na nezaboravne avanture i pomažu svjetlosti poraziti tamu uz moć prijateljstva.

Putovanje kroz Disneyjeve epske svjetove

U igri Kingdom Hearts III nastavljate magičnu Sorinu avanturu kroz voljene Disneyjeve svjetove poput svijeta The Toy Box iz naslova Toy Story, futurističnog San Fransokyoja iz naslova Big Hero 6, Kingdom of Corona iz naslova Tangled, Olympus iz naslova Hercules i mnogo više.

JAMSTVO: 0

Dodatne informacije

Težina 0,080 kg
Dimenzije 1,500 × 13,500 × 17,000 cm