Košarica
0,00 €

Knack 2, Playstation 4 igra

Mali i veliki -Veći i bolji no ikada.  Vrijeme je da razmišljate na veliko uz najmanjeg junaka na ulici. Dobro došli u raznolik svijet ispunjen zabavom i borbom, razina i zagonetki u kojem je junak Knack koji mijenja veličinu osnažen i spreman spasiti dan.

Smanjite se kako biste se mogli provući uskim prolazima, ušuljati se u male ulaze i izbjegavati neprijateljske napade ili povećajte Knackovu masu i postanite ogromni golem koji može razbiti svoje neprijatelje.

Naša najniža cijena:

33,48  s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 37.4 €

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Igra Knack za uspjeh

Vrijeme je da razmišljate na veliko uz najmanjeg junaka na ulici. Dobro došli u raznolik svijet ispunjen zabavom i borbom, razina i zagonetki u kojem je junak Knack koji mijenja veličinu osnažen i spreman spasiti dan.

Smanjite se kako biste se mogli provući uskim prolazima, ušuljati se u male ulaze i izbjegavati neprijateljske napade ili povećajte Knackovu masu i postanite ogromni golem koji može razbiti svoje neprijatelje. Isprobajte više od 20 različitih pokreta, od vrtoglavih udaraca do razornih udaraca tijelom i napada hvatanjem na duge staze.

Trebate pomoć?

Zajedničko igranje u koje uskačete/iskačete u kojem vam se može pridružiti nestašan prijatelj u bilo kojem trenutku. Napadnite posebnom kombinacijom pokreta kojima ćete svoje protivnike odbaciti unatrag i čak možete ukrasti dijelove svojeg partnera za malo prijateljske borbe.

Sustav dinamične i snažne borbe

Iznenađujuće sposobnosti

Knack sada može stvarati štit, odbijati neprijateljske napade i čak bacati svoje dijelove tijela kao bumerang kako bi omamio bespomoćnog neprijatelja. Obavezno uskočite u tenkove i druga velika vozila za eksplozivnu prednost i ne zaboravite podignuti dodatke kojima možete Knacku dati druga obličja uz još nevjerojatnije sposobnosti.

JAMSTVO: 0

Dodatne informacije

Težina 0,088 kg
Dimenzije 17,000 × 13,500 × 1,300 cm