Košarica
0,00 kn (0,00 €)

LG QP5 soundbar, 320W, 3.1.2ch

  • 320W snaga zvučnika
  • 3.1.2-kanalni zvuk
  • Dolby Atmos i DTS:X
  • Niskofrekvencijski zvučnik s niskim vibracijama
  • Dijeljenje načina zvuka televizora i upravljanje načinom rada soundbara
  • Nadograđena značajka AI zvuk Pro

Naša najniža cijena:

3.903,13 kn (518,03 €) s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 3977.28 kn

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

3.1.2-kanalni zvuk i Dolby Atmos u kompaktnom dizajnu

3.1.2-kanalni zvuk i tehnologija Dolby Atmos emitiraju zvuk sa svih strana, čime dobivate realističnije iskustvo zvuka. Novi LG Eclair QP5 cjelovit je paket s moćnim, interaktivnim zvukom kompaktnije veličine.

Čist i glasan zvuk s manje vibracija

Kompaktni LG Eclair QP5 ima dvosmjerni niskofrekvencijski zvučnik koji smanjuje vibracije pri bilo kojoj glasnoći. Time se pruža čist, visokokvalitetan zvuk s manje izobličenja, pa možete uživati u filmovima i glazbi bez brige da ćete smetati drugima.

Dubok i bistar bas s manje podrhtavanja

Dvosmjerni niskofrekvencijski zvučnik Eclair također smanjuje vibracije. Tako ćete doživjeti isti snažni bas kao i na zvučniku pune veličine, ali uz manje podrhtavanja zvučnika.

Nadogradite svoj Soundbar procesorom umjetne inteligencije na svom televizoru LG

Nadograđeni 2021 Alpha 9 procesor umjetne inteligencije pomaže vašem LG soundbaru da proizvodi bolji zvuk. Dijeljenje načina zvuka televizora omogućuje soundbaru da upotrebljava procesorsku snagu televizora i tehnologiju AI zvuk Pro kako bi sve što čujete bilo jasnije i dosljednije, čak i iz različitih izvora sadržaja. Samo kombinacija LG soundbara i LG televizora omogućuje vam da svoj televizor doživite u najboljem izdanju.

s tehnologijom MERIDIAN

Zajedničko stvaranje boljeg zvuka

Od 1977. tvrtka Meridian pruža inovativna i elegantna rješenja za zvuk visokog radnog učinka koja mijenjaju način na koji ljudi uživaju u glazbi i filmovima. Kao pionir u području zvuka visoke razlučivost i stručnjak za digitalnu obradu zvuka (DSP), tvrtka je odigrala ključnu ulogu u razvoju i usvajanju novoosmišljenih tehnologija.

Nadograđena značajka AI zvuk Pro sa soundbarom LG Eclair

Prilagodljivi zvuk upotrebljava nadograđeni algoritam za prepoznavanje glasova, efekata i frekvencija, a zatim optimizira zvuk po žanru za interaktivnije iskustvo sa svakim prizorom.

Zvučno povezivanje bez kompromisa

HDMI poboljšani kanal za povrat zvuka (eARC – Enhanced Audio Return Channel) omogućava prijenos nekomprimiranih 5.1-kanalnih i 7.1-kanalnih zvukova bez gubitaka te čak i visoku brzinu prijenosa (HBR – High Bit Rate) zvuka kao što su Dolby Atmos® i DTS: X® na kompatibilnim televizorima.

Besprijekorno usklađen sadržaj u 4K

LG Eclair QP5 pruža sadržaj u razlučivosti 4K, uključujući HDR i Dolby Vision, uz minimalni gubitak kvalitete ili performansi za potpuno povezano iskustvo televizora i zvuka.

JAMSTVO: 12 mjeseci

Dodatne informacije

Težina 12,300 kg
Dimenzije 43,000 × 25,500 × 45,000 cm