Košarica
0,00 €

Overwatch Legendary, Playstation 4 igra

Svijet treba junake – Postani junak kakav želiš u hvaljenoj Blizzardovoj timskoj pucačini. Putuj kroz vrijeme, prkosi fizici i koristi vrtoglavi niz nevjerojatnih sposobnosti u brzopoteznoj timskoj pucačini koja je postala kultni fenomen.

Naša najniža cijena:

32,46  s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 36.27 €

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Prvi put si u igri?
Što je Overwatch?

Postani dio sve većeg svijeta nezaboravnih likova, vrhunskog oružja i moći te eksplozivne bitke za više igrača. Putuj kroz vrijeme, prkosi fizici i koristi vrtoglavi niz nevjerojatnih sposobnosti u brzopoteznoj timskoj pucačini koja je postala kultni fenomen. Overwatch te poziva da odabereš iz velikog izbora jedinstvenih junaka – pustolov koji putuje kroz vrijeme, ratnik s maljem na raketni pogon ili uzvišeni robot-redovnik samo su neki od njih – i zakoračiš u neprekidno rastući izbor arena da bi se borio u jedinstvenoj borbi 6-na-6.

Bilo da se upuštaš u borbu na fronti, stvaraš zaštitni sloj svojim energijskim štitom ili pružaš potporu svojim saveznicima povećavajući njihovu ubojitost, sposobnosti svakog junaka stvorene su da budu učinkovite u timu. Zaštiti tajne misterioznog hrama Anubis, sigurno izvedi EMP uređaj kroz King’s Row i još mnogo toga – svijet igre Overwatch tvoje je bojno polje.

Otkrij vještine

Zaputi se u svijet igre Overwatch i upoznaj se s poviješću nekih od ključnih junaka sa sve duže liste od više od 25 likova.

Pobjeda zahtijeva timski rad
Znaj svoju ulogu

Svaki junak izgrađen je oko točno određene timske uloge – stoga je poznavanje toga gdje trebaš biti i što trebaš činiti od iznimne važnosti za uspjeh tvoga tima.

Offense

Nanositelji štete. Tvoj cilj: traži, napadni i uništi neprijatelja.

Defense

Zaustavi protivničku navalu, prekini napad neprijatelja i utvrdi pozicije.

Tank

Predvodi navalu, nadoknadi štetu i razori utvrđene položaje.

Support

Osnaži svoje saveznike, iscjeljujući, štiteći i ojačavajući ih.

JAMSTVO: 24 mjeseca

Dodatne informacije

Težina 0,084 kg
Dimenzije 17,000 × 13,500 × 1,500 cm