Košarica
0,00 kn (0,00 €)

PANASONIC SD-YR2550SXE, pekač kruha

  • Snaga 550 W
  • Kapacitet 1.1 kg
  • Automatski dozator grožđica / orašastih plodova / kvasca
  • LCD zaslon
  • 31 program za integralni kruh, brioš, rižin kruh, tortu, džem, tijesto za pizzu i ostalo
  • Mogući odabir između 3 veličine kruha i 3 razine ispečenosti kore

Naša najniža cijena:

1.666,88 kn (221,23 €) s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 1698.55 kn

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Ukusno. Jednostavno. Domaće.
Kvaliteta koju možete okusiti.

Dopustite da ljubitelj hrane u vama upozna pekač kruha SD-YR2550. To je jednostavan zbor za kreativnost u pečenju kruha, torti i drugih jela od tijesta. Umjetnički oblici koje sami stvarate, mogućnosti pečenja bez glutena, pečenja pikantnog tijesta za pizzu i razne druge opcije… sve za vaš užitak.

Kvaliteta koju možete okusiti

S Panasonicovim pekačem kruha YR2550 dobivate pomagača u kuhinji koji se temelji na preko 34 godine iskustva i izvrnosti. Dvostruki senzori temperature uz čitav niz savršeno podešenih funkcija osiguravaju vam kruh kakav želite, a to je uvijek najbolje kvalitete.

Dvostruki senzori čine razliku

Najbolja kvaliteta kruha zahvaljujući ispravnoj temperaturi. Zato pekač kruha YR2550 koristi dva ugrađena senzora za utvrđivanje unutarnje i vanjske temperature i optimiziranje programa tijekom rada. Bez obzira na klimatske uvjete uživate u istim ukusnim rezultatima.

Umjetnička tehnika miješanja

YR2550 dovodi pekarnicu u vašu kuhinju. Tajna leži u inovativnoj Panasonicovoj tehnologiji koja kopira tehnike miješanja pravih pekara. Jedinstvena metlica za miješanje radi s posebno postavljenim rebrima u posudi za kruh i omogućuje najbolji okus i idealnu teksturu.

Kreativnost s ručnim postavkama

Napravljene za slatke i ukusne kruhove i torte, ručne postavke omogućuju vam kreativnost bez muke s ručnim miješanjem. Napravite razne umjetničke oblike kruha ili postavite vrijeme miješanja i dizanja prema vlastitom receptu. Zatim uživajte u ukusnim rezultatima.

Jednostavno pečenje sa smjesama

Jednostavno koristite smjesu po izboru, dodajte vodu i to je to! S namjenskim programima pekača kruha YR2550 lako do svježeg kruha. Ukusni rezultati oduševit će vas i vašu obitelj.

Četiri opcije bez glutena

Pekač kruha YR2550 idealan je za ljude koji ne podnose gluten ili jednostavno žele jesti manje glutena. Programi za kruh, tortu, tijesto za pizu i tjesteninu bez glutena omogućuju vam izostavljanje alergena bez utjecaja na okus.

Jednostavna automatizacija

Što je precizniji postupak pečenja kruha, to su ukusniji rezultati. Zbog toga pekač kruha YR2550 nudi dozator za kvasac i grožđice/orašaste sastojke. Automatski dodaju sastojke umjesto vas u pravom trenutku, čime se osigurava ujednačen okus uz manje rada.

31 program za jednostavno pečenje

Uz do 31 automatski program koji možete birati, možete ispeći gotovo svaku vrstu kruha. Cijela pšenica, kiselo tijesto i brioche, ili čak tijesto za kolače, džem i pizzu, također s ručnim podešavanjima - jedino ograničenje je vaša maštarija o hrani.

Pravi kruh u pravo vrijeme

Probudite se svako jutro uz miris svježe pečenog kruha. Samo dodajte sastojke navečer i postavite mjerač vremena za jutro: do 13 h unaprijed. Srednji, veliki ili iznimno veliki do oko 1,1 kg različitih razina ispečenosti... svježi kruh nikada nije bio bolji.

Stručno znanje i izvrsnost od 1987.

Dobivate kvalitetne rezultate kakve očekujete u svakoj štruci kruha. Panasonic ostvaruje dosljednu savršenost u pečenju kruha više od 34 godine. S proizvodima koji se neprekidno unaprjeđuju i poboljšavaju na temelju velikog iskustva.

Recepti za ljubitelje hrane

Nadahnite se receptima koji su posebno izrađeni za najbolje rezultate kada koristite pekač kruha ili druge Panasonicove kuhinske aparate. Pogledajte Panasonicovo web-mjesto Experience Fresh već danas!

Dodatne informacije

Težina 8,900 kg
Dimenzije 46,000 × 31,000 × 41,000 cm