Košarica
0,00 €

Philips 241B7QUPBEB monitor, 24″, FullHD, Zvuč., USB-C, IPS

  • 24″ dijagonala zaslona
  • FullHD (1920×1080) rezolucija
  • 75 Hz stopa osvježavanja
  • Ugrađeni zvučnici: 2x 3W
  • USB-C priključna stanica
  • IPS Panel

Naša najniža cijena:

274,26  s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 306.43 €

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Svi vaši priključci povezani jednim USB-C kabelom
Novi USB 3.1 Type-C kabel s tankim simetričnim priključkom omogućava jednostavno povezivanje jednim kabelom. USB 3.1 donosi najveće brzine, 20 puta veće od onih standarda USB 2.0, omogućujući prijenos podataka s HDD-a na računalo brže nego ikada. Jednostavno povežite sve periferne uređaje s monitorom kao priključnom stanicom; jednim kabelom možete povezati i prijenosno računalo, ali i video izlaz visoke rezolucije iz računala u monitor. Osim toga, USB-C podržava i napajanje te punjenje baterije prijenosnog računala iz monitora, uklanjajući potrebu za dodanim naponskim kabelima.

Stapa se s prostorom zahvaljujući uskom okviru
Novi zasloni tvrtke Philips imaju iznimno uske rubove koji osiguravaju minimalnu neiskorištenu površinu i maksimalnu veličinu prikaza. Naročito su pogodni za vodoravno kombiniranje više zaslona ili formiranje velikih komponentnih zaslona za igre, grafički dizajn i profesionalne primjene; uz zaslone s iznimno tankim rubom imat ćete osjećaj kao da koristite jedan veliki zaslon.

SmartErgoBase omogućava ergonomsku prilagodbu pogodnu za sve korisnike
SmartErgoBase je postolje monitora koje osigurava ergonomsko postavljanje monitora i omogućava uredno spremanje kabela. Postolje ima prilagodljivu visinu sukladno visini korisnika, zakretanje, nagib i rotaciju kako bi se osigurala maksimalna udobnost prilikom uporabe monitora, čime se ublažava fizičko naprezanje tijekom dugog radnog dana. Kabeli se mogu spremiti kako bi se radni prostor održavao urednim i profesionalnim.

Manje umaranje očiju uz tehnologiju Flicker-free
Uslijed načina kontrole svjetline kod zaslona s LED pozadinskim osvjetljenje, neki korisnici iskusit će treperenje zaslona koje uzrokuje umor očiju. Tehnologija Flicker-free tvrtke Philips primjenjuje novo rješenje za regulaciju svjetline i smanjenje treperenja radi ugodnijeg gledanja.

LowBlue Mode za privlačnu produktivnost
Istraživanja su pokazala da, jednako kao što ultraljubičasto zračenje može oštetiti oči, kratkovalno plavo svjetlo LED zaslona može uzrokovati oštećenje očiju i s vremenom utjecati na vid. Razvijena za očuvanje zdravlja, postavka LowBlue Mode tvrtke Philips koristi pametnu softversku tehnologiju za smanjenje štetnog kratkovalnog plavog svjetla.

Tehnologija IPS za pun spektar boja i široke kutove gledanja
IPS zasloni koriste naprednu tehnologiju koja omogućava izuzetno širok kut gledanja od 178/178 stupnjeva, što znači da se zaslon može gledati iz gotovo bilo kojeg kuta – čak i kada se koristi način rada zakretanja 90 stupnjeva! Za razliku od standardnih zaslona, IPS zasloni pružaju nevjerojatno čistu sliku živopisnih boja, što ih čini idealnima za prikaz fotografija, filmova i pretraživanje interneta, ali i za profesionalne primjene koje zahtijevaju preciznost boja i dosljednu svjetlinu u svakom trenutku.

PowerSensor smanjuje troškove za energiju do 70 %
PowerSensor je ugrađeni senzor za prepoznavanje korisnika koji odašilje i prima infracrvene signale koji nisu štetni radi određivanja nalazi li se korisnik ispred monitora te omogućava automatsko smanjenje svjetline monitora kada se korisnik udalji od stola, čime se troškovi za energiju smanjuju za do 70 posto i produžuje vijek trajanja monitora.

Način rada EasyRead za doživljaj čitanja poput onoga s papira

Ugrađeni stereo zvučnici za multimediju
U monitor je ugrađen par vrlo kvalitetnih stereo zvučnika. Moguće je primjetno usmjeravanje zvuka prema naprijed, neprimjetno usmjeravanje zvuka prema dolje, usmjeravanje prema gore, prema natrag itd., ovisno o modelu i dizajnu.

Jamstvo: 36 mjeseci
EAN: 8712581748197

dijagonala zaslona: 60,5cm / 23,8″
tip zaslona: IPS
format zaslona: 16:9
rezolucija zaslona: 1920×1080
stopa osvježavanja: 75 Hz
vrijeme odziva: 5 ms
kontrast: 1000:1
svjetlina: 250 cd/m2
kut gledanja (horizontalno/vertikalno): 178°/178°
priključci: D-Sub, HDMI 1.4, DisplayPort 1.2, USB-C 3.1 s Power delivery 2.0 do 65W, RJ45 za Gigabit Ethernet
Signalni izlaz: DisplayPort za povezivanje na drugi monitor
zvučnici: 2x3W
mogućnost montaže na zid: da, VESA 100mm
boja: crna
ergonomija: nagib -5 do +30°, Pivot 90°, zakretanje -175°/+175°, podešavanje po visini 150mm
tehnologije: USB-C docking za jenostavno povezivanje s prijenosnikom, PowerDelivery do 65W, Flickerfree, LowBlue, audio izlaz za slušalice, uključeni kablovi: HDMI, DisplayPort, USB-C, USB-C na A

Dodatne informacije

Težina 8,9400 kg
Dimenzije 49,2 × 60,3 cm
G-Sync/FreeSync

Bez

Rezolucija monitora

1920×1080

Stopa osvježavanja

75 Hz

Veličina monitora

24"

Vrijeme odziva monitora

5ms

Vrsta panela

IPS