Košarica
0,00 kn

Philips 276B9H monitor, 27″, QHD, USB-C, Web kamera, IPS

  • 27″ dijagonala zaslona
  • QHD (2560×1440) rezolucija
  • 75 Hz stopa osvježavanja
  • Ugrađena 2MP web kamera sa Windows Hello funkcijom
  • Povežite notebook jednim USB-C kabelom
  • IPS Panel

Naša najniža cijena:

3.118,98 kn s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 3178.24 kn

Besplatna dostava za narudžbe iznad 3000 kn

Vrijeme isporuke: do 3 radna dana

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Povežite notebook jednim USB-C kabelom
Ovaj monitor tvrtke Philips ima priključak USB C s napajanjem. Zahvaljujući inteligentnom i prilagodljivom upravljanju napajanjem možete izravno puniti svoj kompatibilni uređaj. Tanki simetrični USB-C omogućuje lako povezivanje jednim kabelom. Možete gledati videozapise visoke rezolucije i izuzetno brzo prenosili podatke, istovremeno napajajući i puneći kompatibilni uređaj.

Tehnologija IPS za pun spektar boja i široke kutove gledanja
IPS zasloni koriste naprednu tehnologiju koja omogućava izuzetno širok kut gledanja od 178/178 stupnjeva, što znači da se zaslon može gledati iz gotovo bilo kojeg kuta – čak i kada se koristi način rada zakretanja 90 stupnjeva! Za razliku od standardnih zaslona, IPS zasloni pružaju nevjerojatno čistu sliku živopisnih boja, što ih čini idealnima za prikaz fotografija, filmova i pretraživanje interneta, ali i za profesionalne primjene koje zahtijevaju preciznost boja i dosljednu svjetlinu u svakom trenutku.

Crystalclear Quad HD slika s 2560 x 1440 piksela
Ovi zasloni tvrtke Philips pružaju Crystalclear, Quad HD sliku s 2560 x 1440 ili 2560 x 1080 piksela. Upotrebljavajući prednosti ploča odličnih radnih značajki s gusto raspoređenim pikselima, koje omogućavaju širokopojasni izvori kao što su Displayport, HDMI, Dual link DVI, ovi novi zasloni oživjet će vaše slike i grafike. Bilo da ste zahtjevan profesionalni korisnik koji treba izuzetno detaljne informacije za CAD-CAM rješenja, upotrebljavate aplikacije za 3D grafiku ili financijski čarobnjak koji radi na golemim proračunskim tablicama, zasloni tvrtke Philips osigurat će vam Crystalclear sliku.

Prijavite se na siguran način putem skočne web-kamere uz Windows Hello™
Inovativna i sigurna web-kamera tvrtke Philips iskače kada je trebate te se na siguran način vraća u monitor kad je ne upotrebljavate. Web-kamera je opremljena i naprednim senzorima za prepoznavanje lica Windows Hello™, za praktično prijavljivanje u Windows uređaje u roku kraćem od 2 sekunde, 3 puta brže nego s lozinkom.

Manje umaranje očiju uz tehnologiju Flicker-free
Uslijed načina kontrole svjetline kod zaslona s LED pozadinskim osvjetljenje, neki korisnici iskusit će treperenje zaslona koje uzrokuje umor očiju. Tehnologija Flicker-free tvrtke Philips primjenjuje novo rješenje za regulaciju svjetline i smanjenje treperenja radi ugodnijeg gledanja.

LowBlue Mode za privlačnu produktivnost
Istraživanja su pokazala da, jednako kao što ultraljubičasto zračenje može oštetiti oči, kratkovalno plavo svjetlo LED zaslona može uzrokovati oštećenje očiju i s vremenom utjecati na vid. Razvijena za očuvanje zdravlja, postavka LowBlue Mode tvrtke Philips koristi pametnu softversku tehnologiju za smanjenje štetnog kratkovalnog plavog svjetla.

SmartErgoBase omogućava ergonomsku prilagodbu pogodnu za sve korisnike
SmartErgoBase je postolje monitora koje osigurava ergonomsko postavljanje monitora i omogućava uredno spremanje kabela. Postolje ima prilagodljivu visinu sukladno visini korisnika, zakretanje, nagib i rotaciju kako bi se osigurala maksimalna udobnost prilikom uporabe monitora, čime se ublažava fizičko naprezanje tijekom dugog radnog dana. Kabeli se mogu spremiti kako bi se radni prostor održavao urednim i profesionalnim.

PowerSensor smanjuje troškove za energiju do 80%
PowerSensor je ugrađeni senzor za prepoznavanje korisnika koji odašilje i prima infracrvene signale koji nisu štetni radi određivanja nalazi li se korisnik ispred monitora te omogućava automatsko smanjenje svjetline monitora kada se korisnik udalji od stola, čime se troškovi za energiju smanjuju za do 80 posto i produžuje vijek trajanja monitora

Ugrađeni stereo zvučnici za multimediju
U monitor je ugrađen par vrlo kvalitetnih stereo zvučnika. Moguće je primjetno usmjeravanje zvuka prema naprijed, neprimjetno usmjeravanje zvuka prema dolje, usmjeravanje prema gore, prema natrag itd., ovisno o modelu i dizajnu.

Način rada EasyRead za doživljaj čitanja poput onoga s papira

Napajajte i punite kompatibilni notebook s monitora
Ovaj monitor ima ugrađeni USB-C priključak koji zadovoljava standard USB Power Delivery. Zahvaljujući inteligentnom i prilagodljivom upravljanju napajanjem sada možete napajati i puniti kompatibilni* notebook izravno s monitora s pomoću jednog USB-C kabela.

Jamstvo: 36 mjeseci
EAN: 8712581776145

dijagonala zaslona: 68,5cm / 27″
vrsta panela: IPS
omejr zaslona: 16:9
rezolucija: 2560×1440
brzina osvježevanja: 75 Hz
vrijeme odziva: 4 ms
kontrast: 1000:1
svjetlina: 350 cd/m2
kut gledanja (horizontalno/vertikalno): 178°/178°
priključci: HDMI 1.4, DisplayPort 1.2, USB-C 3.2 z 65W PD
kamera: 2MP Full HD web kamera s ugrađenim mikrofonom i funkcijom Windows Hello, LED indikator kamere
zvučnici: 2x2W
mogućnost zidne montaže: da, VESA 100mm
boja: crna
ergonomija: nagib -5 do +30°, Pivot 90°, okretanje -175/+175°, podešavanje po visini 150mm
tehnologije: Flicker-free, LowBlue način prikaza, 3x USB 3.2 hub, audio izlaz za slušalice, Philips PowerSensor, EnergyStar 8.0, uključen HDMI, DisplayPort i USB-C kabel

Dodatne informacije

Težina 10.3500 kg
Dimenzije 46.2 × 69 cm
G-Sync/FreeSync

Bez

Rezolucija monitora

2560×1440

Stopa osvježavanja

75 Hz

Veličina monitora

27"

Vrijeme odziva monitora

4ms

Vrsta panela

IPS