Košarica
0,00 kn

Philips 326P1H/00 monitor, 32″, QHD, USB-C, Kamera, IPS

  • 32″ dijagonala zaslona
  • QHD (2560×1440) rezolucija
  • 75 Hz stopa osvježavanja
  • USB-C priključna stanica
  • Ugrađena web kamera i zvučnici 2x 5W, LAN priključak
  • IPS Panel

Naša najniža cijena:

3.794,91 kn s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 3867.02 kn

Besplatna dostava za narudžbe iznad 3000 kn

Vrijeme isporuke: do 3 radna dana

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

USB C omogućava napajanje prijenosnog računala izravno s monitora
Ovaj monitor tvrtke Philips ima ugrađenu priključnu stanicu USB C s napajanjem. Zahvaljujući inteligentnom i prilagodljivom upravljanju napajanjem možete izravno puniti svoje kompatibilno* prijenosno računalo. Tanki simetrični USB-C priključak omogućuje lako povezivanje jednim kabelom. Jednostavno povežite sve periferne uređaje kao što su tipkovnica, miš i RJ-45 Ethernet kabel s priključnom stanicom monitora kako biste gledali videozapise visoke rezolucije i izuzetno brzo prenosili podatke, istovremeno napajajući i puneći prijenosno računalo.

Crystalclear Quad HD slika s 2560 x 1440 piksela
Ovi zasloni tvrtke Philips pružaju Crystalclear, Quad HD sliku s 2560 x 1440 ili 2560 x 1080 piksela. Upotrebljavajući prednosti ploča odličnih radnih značajki s gusto raspoređenim pikselima, koje omogućavaju širokopojasni izvori kao što su Displayport, HDMI, Dual link DVI, ovi novi zasloni oživjet će vaše slike i grafike. Bilo da ste zahtjevan profesionalni korisnik koji treba izuzetno detaljne informacije za CAD-CAM rješenja, upotrebljavate aplikacije za 3D grafiku ili financijski čarobnjak koji radi na golemim proračunskim tablicama, zasloni tvrtke Philips osigurat će vam Crystalclear sliku.

Tehnologija IPS za pun spektar boja i široke kutove gledanja
IPS zasloni koriste naprednu tehnologiju koja omogućava izuzetno širok kut gledanja od 178/178 stupnjeva, što znači da se zaslon može gledati iz gotovo bilo kojeg kuta – čak i kada se koristi način rada zakretanja 90 stupnjeva! Za razliku od standardnih zaslona, IPS zasloni pružaju nevjerojatno čistu sliku živopisnih boja, što ih čini idealnima za prikaz fotografija, filmova i pretraživanje interneta, ali i za profesionalne primjene koje zahtijevaju preciznost boja i dosljednu svjetlinu u svakom trenutku.

Prijavite se na siguran način putem skočne web-kamere uz Windows Hello™
Inovativna i sigurna web-kamera tvrtke Philips iskače kada je trebate te se na siguran način vraća u monitor kad je ne upotrebljavate. Web-kamera je opremljena i naprednim senzorima za prepoznavanje lica Windows Hello™, za praktično prijavljivanje u Windows uređaje u roku kraćem od 2 sekunde, 3 puta brže nego s lozinkom.

Manje umaranje očiju uz tehnologiju Flicker-free
Uslijed načina kontrole svjetline kod zaslona s LED pozadinskim osvjetljenje, neki korisnici iskusit će treperenje zaslona koje uzrokuje umor očiju. Tehnologija Flicker-free tvrtke Philips primjenjuje novo rješenje za regulaciju svjetline i smanjenje treperenja radi ugodnijeg gledanja.

LowBlue Mode za privlačnu produktivnost
Istraživanja su pokazala da, jednako kao što ultraljubičasto zračenje može oštetiti oči, kratkovalno plavo svjetlo LED zaslona može uzrokovati oštećenje očiju i s vremenom utjecati na vid. Razvijena za očuvanje zdravlja, postavka LowBlue Mode tvrtke Philips koristi pametnu softversku tehnologiju za smanjenje štetnog kratkovalnog plavog svjetla.

TUV certifikat za smanjenje umora očiju jamči smanjeno umaranje očiju
Zaslon tvrtke Philips ispunjava standard TUV Rheinland za smanjenje umora očiju koji sprječava naprezanje očiju uzrokovano dugom upotrebom računala. Uz TUV certifikat za smanjenje umora očiju, zasloni tvrtke Philips omogućavaju rad u načinu rada Flicker-Free, Low Blue, bez neugodnih refleksija, sa široki kutom gledanja i smanjenim padom kvalitete slike pod različitim kutovima, a uz ergonomski dizajn postolja jamče idealan vizualni doživljaj. Sačuvajte zdravlje očiju i povećajte radnu produktivnost.

PowerSensor smanjuje troškove za energiju do 80%
PowerSensor je ugrađeni senzor za prepoznavanje korisnika koji odašilje i prima infracrvene signale koji nisu štetni radi određivanja nalazi li se korisnik ispred monitora te omogućava automatsko smanjenje svjetline monitora kada se korisnik udalji od stola, čime se troškovi za energiju smanjuju za do 80 posto i produžuje vijek trajanja monitora

LightSensor za savršenu svjetlinu uz minimalno napajanje
LightSensor koristi pametni senzor za prilagodbu svjetline slike ovisno o uvjetima osvjetljenja u prostoriji kako bi se postigla savršena slika uz minimalno napajanje.

Ugrađeni RJ-45 Ethernet pruža zaštitu podataka

Način rada EasyRead za doživljaj čitanja poput onoga s papira

DisplayPort izlaz za povezivanje dodatnih zaslona
DisplayPort izlaz omogućava vam povezivanje više zaslona visoke rezolucije samo jednim kabelom koji povezuje prvi zaslon s računalom. Uz mogućnost lančanog povezivanja više zaslona moći ćete organizirati urednu radnu površinu bez neurednih kabela koji se protežu posvuda.

Jamstvo: 36 mjeseci
EAN: 8712581768096

dijagonala zaslona: 31,5cm / 80″
vrsta panela: IPS
omjer zaslona: 16:9
rezolucija zaslona: 2560×1440
brzina osvježavanja: 75 Hz
vrijeme odziva: 4 ms
kontrast: 1000:1
svjetlina: 350 cd/m2
kut gledanja (horizontalno/vertikalno): 178°/178°
priključci: 2x HDMI 1.4, 1x DisplayPort 1.4, USB-C s Power Delivery 90W
kamera: 2MP web kamera s ugrađenim mikrofonom i funkcijom Windows Hello, LED indikacija rada kamere
LAN RJ45 Ethernet do 1Gbps
zvučnici: 2x 5W
mogućnost zidne montaže: da, VESA 100mm
boja: crna
ergonomija: nagib -5 do +25°, Pivot 90°, okretanje -180/+180°, podešavanje po visini 180mm
tehnologije: ugrađena web kamera sa funkcijom Windows Hello, RJ45 Ethernet LAN do 1 Gbps, USB Power Delivery do 90W za napajanje prijenosnih računala, priloženi HDMI DP i USB-C kablovi

Dodatne informacije

Težina 15.5300 kg
Dimenzije 56.3 × 93 cm
G-Sync/FreeSync

Bez

Rezolucija monitora

2560×1440

Stopa osvježavanja

75 Hz

Veličina monitora

32"

Vrijeme odziva monitora

4ms

Vrsta panela

IPS