Košarica
0,00 €

Philips 40B1U5601H/00 monitor, 40″, UWQHD, 100Hz, USB-C, IPS

  • 40″ dijagonala zaslona
  • UWQHD (3440×1440) rezolucija
  • 100 Hz stopa osvježavanja
  • Ugrađena web kamera s podrškom za Windows Hello
  • USB-C priključak
  • IPS Panel

Naša najniža cijena:

684,51  s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 764.81 €

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

RJ-45 na USB-C osigurava jednostavnu i sigurnu mrežnu vezu
Pojednostavite povezivanje svih perifernih uređaja s monitora na računalu putem USB Type-C priključka za povezivanje jednim kabelom, što uključuje umrežavanje, videoizlaz visoke rezolucije s računala na monitor te pretraživanje interneta bez dodatnog mrežnog kabela, čak i bez LAN ulaza na prijenosniku. RJ45 veza preko USB-C kabela jamči brzu i sigurnu vezu onda kad je potrebna. Najveće brzine prijenosa podataka omogućavaju brži prijenos podataka s tvrdog diska na računalo no ikad. Osim toga, USB-C s dodatnim napajanjem omogućava i napajanje te punjenje prijenosnika preko monitora, uklanjajući potrebu za dodatnim naponskim kabelima.

CrystalClear slika uz UltraWide QHD s 3440 x 1440 piksela
Ovi zasloni tvrtke Philips pružaju CrystalClear, UltraWide Quad HD sliku s 3440 x 1440 piksela. Upotrebljavajući prednosti ploča odličnih radnih značajki s gusto raspoređenim pikselima i široki kut gledanja 178/178, ovi novi monitori oživjet će vaše slike i grafike. UltraWide 21:9 format omogućava veću produktivnost uz više prostora za usporedni prikaz, kao i prikaz više stupaca u proračunskim tablicama. Bilo da ste zahtjevan profesionalni korisnik koji treba izuzetno detaljne informacije za CAD-CAM rješenja ili financijski čarobnjak koji radi na golemim proračunskim tablicama, monitori tvrtke Philips osigurat će vam CrystalClear sliku.

High Dynamic Range (HDR) za prirodniju i živopisniju sliku
High Dynamic Range pruža dramatično drukčiji vizualni doživljaj. Uz zapanjujuću svjetlinu, neusporediv kontrast i očaravajuće boje, slike oživljavaju uz mnogo veću svjetlinu te istovremeno mnogo dublje tamne nijanse. Reproducira se punija paleta bogatih novih boja koje još niste vidjeli na zaslonu, što vam daje vizualni doživljaj koji pobuđuje osjetila i potiče emocije.

DisplayPort izlaz za povezivanje dodatnih zaslona
DisplayPort izlaz omogućava vam povezivanje više zaslona visoke rezolucije samo jednim kabelom koji povezuje prvi zaslon s računalom. Uz mogućnost lančanog povezivanja više zaslona moći ćete organizirati urednu radnu površinu bez neurednih kabela koji se protežu posvuda.

Ugrađena KVM sklopka za lako prebacivanje između izvora
MultiClient integrirana KVM sklopka omogućava kontrolu dva zasebna računala pomoću jednog monitora, tipkovnice i miša. Praktičan gumb omogućava brzo prebacivanje između izvora. Pogodno za konfiguracije koje zahtijevaju dvostruku računalnu snagu ili dijeljenje jednog velikog monitora za prikaz dva različita računala.

Web-kamera s mikrofonom s funkcijom blokiranja buke, za lakšu suradnju
Ovaj monitor tvrtke Philips ima ugrađenu web-kameru s 5 MP, mikrofon s funkcijom blokiranja buke i zvučnike. To ga čini savršenim za rad od kuće i suradnju na daljinu. Web-kamera certificirana je za Windows Hello. Opremljen je naprednim senzorima za Windows Hello™ prepoznavanje lica, što omogućuje praktično prijavljivanje u uređaje sa sustavom Windows za manje od 2 sekunde. Fizički prekidač za kameru pruža dodatnu privatnost kad se ne upotrebljava. Mikrofon s funkcijom blokiranja buke i dva integrirana zvučnika od 5 W pružaju jasnu komunikaciju.

Dodatna oprema nadohvat ruke
Jedinstveni dizajn kuke za slušalice sa strane monitora tvrtke Philips prenijet će urednost i upravljanje kabelima za vašu radnu stanicu na novu razinu. Lak pristup omogućuje vam lako odlaganje slušalica, tako da će vam dodatna oprema biti nadohvat ruke.

PowerSensor smanjuje troškove za energiju do 80%
PowerSensor je ugrađeni senzor za prepoznavanje korisnika koji odašilje i prima infracrvene signale koji nisu štetni radi određivanja nalazi li se korisnik ispred monitora te omogućava automatsko smanjenje svjetline monitora kada se korisnik udalji od stola, čime se troškovi za energiju smanjuju za do 80 posto i produžuje vijek trajanja monitora

MultiView omogućava istovremeno dvostruko povezivanje i prikaz
MultiView zaslon tvrtke Philips izuzetno visoke rezolucije omogućava brojne mogućnosti povezivanja. MultiView omogućava aktivno dvostruko povezivanje i prikaz kako biste istovremeno mogli raditi s više uređaja, kao što su osobno i prijenosno računalo, za složeno izvršavanje više zadataka u isto vrijeme.

IPS LED tehnologija za širokokutno gledanje osigurava precizan prikaz slika i boja
IPS zasloni koriste naprednu tehnologiju koja omogućava izuzetno širok kut gledanja od 178/178 stupnjeva, što znači da se zaslon može gledati iz gotovo bilo kojeg kuta. Za razliku od standardnih zaslona, IPS zasloni pružaju nevjerojatno čistu sliku živopisnih boja, što ih čini idealnima za prikaz fotografija, filmova i pretraživanje interneta, ali i za profesionalne primjene koje zahtijevaju preciznost boja i dosljednu svjetlinu u svakom trenutku.

Jamstvo: 36 mjeseci
EAN: 8712581797492

dijagonala zaslona: 100cm/40″
vrsta panela: IPS
omjer zaslona: 21:9
rezolucija: 3440×1440 @ 100Hz
vrijeme odziva: 4ms
kontrast: 1200:1
svjetlina: 300cd/m²
kut gledanja (horizontalno/vertikalno): 178°/178°
priključci: HDMI 2.0 x 1, DisplayPort 1.4 x 1, USB-C x 2 (proti izhodni enoti, način DP Alt, podatki, PowerDelivery do 100 W)
zvučnici: 2x 5W
Web kamera: Kamera s 5,0MP, mikrofonom i LED-indikatorom (za Windows Hello prijavu)
ostali priključci: Ethernet LAN do 1G*, buđenje putem LAN RJ45
dodatno: Low Blue način prikaza, PIP/PBP, ugrađen KVM switch (USB-C/USB-C); podesivo po visini do 150mm, EnergyStar 8.0

Dodatne informacije

Težina 17,8300 kg
Dimenzije 50,7 × 107 cm
G-Sync/FreeSync

Bez

Rezolucija monitora

3440×1440

Stopa osvježavanja

100Hz

Veličina monitora

40"

Vrijeme odziva monitora

4ms

Vrsta panela

IPS