Košarica
0,00 kn (0,00 €)

PHILIPS Fidelio L3/00, bežične slušalice

  • Bežične Bluetooth slušalice
  • Trajanje baterije: do 38 sati
  • Pogonske jedinice od 40 mm. Prirodan, uravnotežen zvuk
  • Vrhunsko hibridno aktivno blokiranje buke (ANC)
  • Dva mikrofona za kristalno čiste pozive.
  • Kontrole osjetljive na dodir.

Naša najniža cijena:

1.968,75 kn (261,30 €) s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 2006.16 kn

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Philips Fidelio.Razvijene za iznimne performanse
Od zvuka do materijala, bežične slušalice zatvorenog tipa koje se stavljaju preko ušiju izrađene su za dubok glazbeni dojam. Bez obzira na oblik i veličinu vaše glave, jastučići od memorijske pjene na školjkama čvrsto prianjaju, a glazba se pauzira pri skidanju slušalica.

Pogonske jedinice od 40 mm. Prirodan, uravnotežen zvuk
Savršeno podešene pogonske jedinice ovih slušalica certificiranih za zvuk visoke razlučivosti daju predivno uravnotežen zvuk – s uključenom ili isključenom funkcijom ANC. Bas je brz i dojmljiv, no ne presnažan. Frekvencije srednjeg raspona pune su i glatke. Visoke frekvencije ispunjene su detaljima.

Vrhunsko hibridno aktivno blokiranje buke
Preslušavajte na savršenoj jačini zvuka – bez obzira gdje ste. Prilagodljivo blokiranje buke jednim vanjskim i jednim unutarnjim mikrofonom filtrira nepoželjne zvukove pa možete bezbrižno uroniti u sadržaj. Otvoreni način rada omogućuje vam željeni povratak u svijet.

Dva mikrofona za kristalno čiste pozive. Ugrađeno glasovno upravljanje
Dva mikrofona u svakoj školjki fokusiraju zvuk vašeg glasa i dramatično smanjuju buku iz vaše okoline. Potpuno integrirane usluge Google Assistant i Alexa pomažu vam izvući omiljene popise za reprodukciju odmah po upitu.

Kontrole osjetljive na dodir. 38 sati reprodukcije (32 s ANC)*
Puno punjenje osigurava više od dana glazbe, a brzo punjenje od 15 minuta 6 sati reprodukcije. Dostupne su dodirne kontrole za glazbu i pozive te gumbi za ANC na školjkama, koje se također preklapaju za lakše spremanje.

Povezivanje sa svakim izvorom. Bežično ili žično
Čvrsta Bluetooth veza, s podrškom za AAC za uređaje iOS te aptX HD za Android ili Windows, osigurava najbolji mogući zvuk prijenosa. Odvojivi kabel omogućuje priključenje opreme visoke razlučivosti za žično slušanje.

Aplikacija za slušalice tvrtke Philips. Prilagodite doživljaj
Aplikacija za slušalice tvrtke Philips omogućuje podešavanje razine uklanjanje buke zamjenom postavljenih načina ANC. Također obuhvaća namjenski ekvalizator, a u aplikaciji je moguće i upravljati glazbom koju prenosite ili pristupiti informacijama o zapisu.

Uparivanje jednim dodirom. Google Fast Pair*
Google Fast Pair omogućava uparivanje slušalica s kompatibilnim Android uređajem jednim dodirom. Nakon što postavite slušalice blizu svog Android uređaja, automatski ćete dobiti upit za povezivanje.

Izrađene za preslušavanje. Vrhunski dizajn
Lagani aluminij i koža Muirhead iz odgovornog izvora ovim bežičnim slušalicama osiguravaju vrhunski dojam koji prati kvalitetu zvuka. Aluminij na prstenima školjki je matiran, taman i svilenkast, s ugraviranim logotipom Fidelio tvrtke Philips. Glazba se automatski pauzira pri skidanju slušalica.

JAMSTVO: 24 mjeseca

Dodatne informacije

Težina 1,083 kg
Dimenzije 8,000 × 21,000 × 21,800 cm
Kategorija slušalica

Naglavne slušalice

Dodatne opcije

Bluetooth, Noise Cancellation / Smanjenje buke

Vrsta nošenja

Supra-aurale