Košarica
0,00 €

PHILIPS X3/00, žične slušalice

  • Žične slušalice otvorenog tipa
  • Široki, prirodan opseg zvuka
  • Udobne i lake poput pera
  • Vrhunska završna obrada u koži/metalu
  • Odvojivi kabel od 3 m

Naša najniža cijena:

410,13  s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 458.23 €

Besplatna dostava za narudžbe iznad 398€

Vrijeme isporuke: do 3 radna dana

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7 e-mail podrška

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Pružajući potpun doživljaj, od pjevačeva disanja do škripanja prstiju na hvataljkama instrumenata, ove slušalice otvorenog tipa za prave audiofile spajaju perolaku udobnost i vrhunsku prilagodbu. Otkrijte nove slojeve transparentnosti i detaljnosti zvuka svaki put kada ih stavite.

Proizvedeno za iznimne performanse

Slušalice Philips Fidelio X3 odlikuju se dvoslojnim školjkama za uši koje smanjuju rezonanciju i vibracije. Neodimijske pogonske jedinice dizajnirane su za nagib od 15 stupnjeva, prilagođavaju se prirodnog geometriji vaših ušiju za optimalnu točnost pri visokim frekvencijama. Rezultat: besprijekorne performanse s izvanrednim detaljima.

Osjetite strast. Vrhunski dizajn

Ove slušalice koje se stavljaju preko ušiju nisu izrađene samo za nevjerojatan zvuk: također i djeluju nevjerojatno. Lagana, meka unutarnja traka za glavu podešava se za savršeno pristajanje. Vanjska traka za glavu dodaje umirujuću težinu, a čvrsto prianjanje poput pera laganih jastučića od memorijske pjene osigurava savršeno brtvljenje. Idealno za dugo slušanje.

Dizajn otvorenog tipa. Širok, prirodan zvuk

Školjke za uši otvorenog tipa presvučene su akustički propusnom tkaninom za zvučnike Kvadrat. Zrak slobodno struji kroz tkaninu – uklanja povećanje tlaka iza membrane i stvara prožimajući, prostoran zvuk.

Umijeće ravnoteže. Izvanredno namještene pogonske jedinice od 50 mm

Akustične pogonske jedinice od 50 mm opremljene su membranama od više slojeva polimera te napunjene gelom za prigušivanje. Fleksibilnost i uglađenost svake membrane donosi savršeno uravnotežen zvuk. Bas je prodoran, no ne i previše snažan. Frekvencije srednjeg raspona pune su i uglađene. Visoke frekvencije izrazito su detaljne.

Zvuk visoke rezolucije. Moći ćete čuti svaki detalj

Razigrani zvukovi klavira. Snažni ritmovi rocka. Bez obzira na to što volite, s ovim slušalicama sa zvukom visoke rezolucije moći ćete osjetiti puninu svake note. Kada ih povežete s izvorom visoke rezolucije, moći ćete uživati u svim prednostima besprijekornog zvuka koji je snimljen u višoj kvaliteti od one na CD-u – za vrhunski, živopisan zvuk.

Akustički propusna tkanina Kvadrat

Čist, elegantan dizajn ovih vrhunskih slušalica koje se stavljaju preko ušiju prelijepa su nadogradnja prethodnog modela – legendarnog Fidelio X2. Tamna svilena završna obrada metalnog okvira djeluje kao da lebdi iznad izdržljive, crne tkanine Kvadrat kojom su prekrivene školjke za uši.

Raskošna Muirhead koža. Iz odgovornog uzgoja

Crna škotska koža Muirhead koja prekriva vanjsku i unutarnju traku za glavu je iz održivog i etički prihvatljivog izvora. Predivno meka i teksturirana, ova kvalitetna koža slušalicama daje dojam profinjenosti.

Autentičan zvuk iz bilo kojeg izvora

Uronite u svoje omiljene albume – bez obzira kako ih volite slušati. Na isporučenom kabelu je adapter za priključke 6,3 – 3,5 mm, pa možete slušati na pametnom uređaju i kućnim uređajima.

JAMSTVO: 24 mjeseca

Dodatne informacije

Težina 1,380 kg
Dimenzije 12,500 × 24,600 × 29,000 cm