Košarica
0,00 kn

RAZER Basilisk V2, žični miš

  • Žični miš
  • Optički senzor sa 20 000 DPI-a
  • 11 Programibilnih gumbova
  • Razer Chroma™ RGB – RGB osvjetljenje sa 16.8 milijuna boja
  • Razer optički switchevi miša za brže klikove
  • Napredno spremanje do 5 profila miša

Naša najniža cijena:

678,91 kn s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 691.81 kn

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

11 PROGRAMIBLNIH GUMBOVA
Imajte veći arsenal naredbi na dohvat ruke tako što ćete mapirati svoje omiljene makronaredbe i sekundarne funkcije putem Razer Synapse-a 3. Kao i njegov prethodnik, Razer Basilisk V2 uključuje višenamjensko funkcije.

RAZER™ HYPERSHIFT
Iskoristite najviše od ovog programabilnog miša mapiranjem njegovih 11 tipki pomoću Razer™ Hypershifta—napredne značajke u Razer Synapse 3 koja učinkovito udvostručuje unose miša. Pritiskom na tipku možete uključiti sekundarn profil tako da možete promijeniti svoju igru u hodu.

PRILAGODLJIV OTPOR SCROOL KOTAČA
Razer Basilisk V2 dolazi s kotačićem na donjoj strani koji vam omogućuje podešavanje otpora kotačića za pomicanje kako biste bili glatki ili taktilni koliko želite. S ovom razinom personalizacije na mišu za igranje, moći ćete preciznije izvoditi skokove, odabir oružja i druge radnje kotačića za pomicanje.

RAZER™ OPTIČKI PREKIDAČ ZA MIŠ
Koristeći infracrvenu svjetlosnu zraku za registraciju svakog klika, prekidači u ovom optičkom mišu za igranje aktiviraju se s vremenom odziva vodećim u industriji od 0,2 milisekundi. Budući da više ne zahtijeva tradicionalni fizički kontakt, ovaj oblik aktiviranja uklanja potrebu za odgodom odbijanja i nikada ne pokreće neželjene klikove, dajući vam bližu kontrolu i besprijekorno izvršenje.

RAZER FOCUS+ OPTIČKI SENSOR
Naš novi, poboljšani senzor ima 20.000 DPI vodećih u industriji s preciznošću rezolucije od 99,6%, osiguravajući da se i najfiniji pokreti ovog ergonomskog miša prate s dosljednošću. Opremljen inteligentnim funkcijama, senzor postaje još točniji, omogućujući akutnu razinu preciznosti za pucanja u glavu u igri za pobjedu.

POGONJENO RAZER CHROMA™ RGB
Sa 16,8 milijuna boja, nebrojenim uzorcima, dinamičnim svjetlosnim efektima u igri – doživite potpunu prilagodbu RGB-a i dublje uronjenje s najvećim svjetskim ekosustavom rasvjete za gaming uređaje. Podržavajući rastući popis tisuća uređaja i stotina igara i aplikacija, podignite ga na sljedeću razinu s naprednim značajkama kao što su Chroma Studio, Visualizer, Connect i Workshop.

Jamstvo: 24 mjeseca
EAN: 8886419332732

Dodatne informacije

DPI

> 10000 dpi

Tip senzora

Optički senzor

Vrsta miša

Žični