Košarica
0,00 kn

RAZER DeathAdder V2, žični miš

  • Žični miš
  • Optički senzor sa 20 000 DPI-a
  • 8 Programibilnih gumbova
  • Razer Chroma™ RGB – RGB osvjetljenje sa 16.8 milijuna boja
  • Razer optički switchevi miša za brže klikove
  • Napredno spremanje do 5 profila miša

Naša najniža cijena:

603,43 kn s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 614.89 kn

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

ERGONOMIJA BEZ PREMCA
Svjedočite ponovno rođenoj ikoni uz Razer DeathAdder V2—ergonomski miš dizajniran s smrtonosnim oblinama i ubojitim linijama za oružje koje rukuje kao nijedno drugo. Sa senzorom i prekidačima sljedeće generacije koji su upakirani u lakši oblik, nova era igranja visokih performansi već se oblikovala.

NAJBOLJA ERGONOMIJA U KLASI
S više od 10 milijuna prodanih Razer DeathAddera, najslavniji i najnagrađivaniji gaming miš na svijetu svoju je popularnost zaradio svojim iznimnim ergonomskim dizajnom. Savršeno prikladan za hvatanje dlanom, također dobro funkcionira sa stilovima kandži  i vrhova prstiju.

Razer DeathAdder V2 nastavlja ovu ostavštinu, zadržavajući svoj prepoznatljivi oblik, a istovremeno gubi težinu za brže rukovanje kako biste poboljšali svoju igru. Nadilazeći uobičajenu uredsku ergonomiju, optimizirani dizajn također pruža veću udobnost za igranje igara – što je važno za one duge raid-ove ili kada stežete svoj položaj na ljestvici.

RAZER™ OPTIČKI PREKIDAČI ZA MIŠ
Koristeći infracrvenu svjetlosnu zraku za registraciju svakog klika, prekidači u ovom optičkom mišu za igranje aktiviraju se s vremenom odziva vodećim u industriji od 0,2 milisekundi. Budući da više ne zahtijeva tradicionalni fizički kontakt, ovaj oblik aktiviranja uklanja potrebu za odgodom odbijanja i nikada ne pokreće neželjene klikove, dajući vam bližu kontrolu i besprijekorno izvršenje.

RAZER FOCUS+ OPTIČKI SENSOR
Naš novi, poboljšani senzor ima 20.000 DPI vodećih u industriji s preciznošću rezolucije od 99,6%, osiguravajući da se i najfiniji pokreti ovog ergonomskog miša prate s dosljednošću. Opremljen inteligentnim funkcijama, senzor postaje još točniji, omogućujući akutnu razinu preciznosti za pucanja u glavu u igri za pobjedu.

POGONJENO RAZER CHROMA™ RGB
Sa 16,8 milijuna boja, nebrojenim uzorcima, dinamičnim svjetlosnim efektima u igri – doživite potpunu prilagodbu RGB-a i dublje uronjenje s najvećim svjetskim ekosustavom rasvjete za gaming uređaje. Podržavajući rastući popis tisuća uređaja i stotina igara i aplikacija, podignite ga na sljedeću razinu s naprednim značajkama kao što su Chroma Studio, Visualizer, Connect i Workshop.

Jamstvo: 24 mjeseca
EAN: 8886419332855

Dodatne informacije

DPI

> 10000 dpi

Vrsta miša

Žični

Tip senzora

Optički senzor