Košarica
0,00 kn

RAZER Kraken Ultimate, žične slušalice

  • Žične gaming slušalice
  • 50 mm driveri za visoko kvalitetan zvuk
  • Mikrofon sa tehnologijom poništavanja buke
  • Aluminijska i željezna konstrukcija za veću izdržljivost
  • THX prostorni zvuk nadmašuje 7.1 surround zvuk
  • Razer Chroma™ RGB – RGB osvjetljenje sa 16.8 milijuna boja

Naša najniža cijena:

1.131,25 kn s PDV-om

* Cijena za gotovinsko plaćanje

Redovna cijena: 1152.74 kn

Proizvod nije na skladištu

Podrška kupcima

+385 91 527 6030 ili info@megabajt.hr

Radno vrijeme podrške

24/7

Bitno nam je da ste zadovoljni

Mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

UČINITE ZVUK SVOJIM ORUŽJEM
Iz prve ruke čujte nepravednu prednost i budite onaj koji će pobijediti s Razer Kraken Ultimate—naglavnim slušalicama za PC igre napravljene za vrhunsko natjecateljsko iskustvo igranja. S prijetnjama koje vrebaju svuda oko vas, vrijeme je da krenete u ofenzivu i date im do znanja tko koga lovi.

THX PROSTORNI ZVUK
Nadmašujući tradicionalni 7.1 surround zvuk, ove gaming slušalice proizvode poziciono točan zvuk u sferi od 360 stupnjeva za realističniju dubinu zvuka. To pojačava vašu svijest o okruženju i omogućuje vam da locirate protivnike s većom preciznošću, čak i prije nego što vam budu na vidiku – idealno za izbjegavanje napada neprijatelja i postavljanje vlastitih zasjeda.

PRILAGOĐENI DRIVERI OD 50MM
Napravljeni da proizvedu prirodniju krivulju zvuka, ovi stručno ugođeni driveri isporučuju super jasan zvuk i prodoran bas koji stvaraju upečatljiviji i životniji zvučni krajolik, savršeno bilježeći svaki slušni detalj kako bi se poboljšala učinkovitost ovih slušalica za surround zvuk.

AKTIVNI PONIŠTAVANJE BUKE MIKROFONA
Kako bi se osigurala apsolutna jasnoća pri prenošenju informacija vašem timu, uvlačivi mikrofon slušalica napaja se s aktivnom tehnologijom za poništavanje buke koja otkriva i poništava buku dok govorite. Koristeći ovaj proces, može učinkovito poništiti zvukove kao što je zujanje vašeg računala ili navijanje publike na turnirima – čineći vaš glas još jasnijim.

POGONJENO RAZER CHROMA™ RGB
Sa 16,8 milijuna boja, nebrojenim uzorcima, dinamičnim svjetlosnim efektima u igri – doživite potpunu prilagodbu RGB-a i dublje uronjenje s najvećim svjetskim ekosustavom rasvjete za gaming uređaje. Podržavajući rastući popis tisuća uređaja i stotina igara i aplikacija, podignite ga na sljedeću razinu s naprednim značajkama kao što su Chroma Studio, Visualizer, Connect i Workshop.

Jamstvo: 24 mjeseca

Dodatne informacije

Bežične / Žične slušalice

Žične

Kategorija slušalica

Naglavne slušalice

Vrsta Surround zvuka

Stereo

Priključak slušalica

USB